221k sıralama ile Uçak Bakım ve Onarım bölümü önerisi

Fatih0s

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar YKS'den 221k sıralama yaptım ve uçak bakım ve onarım istiyorum. Birisi Iskenderun Teknik Üniversite'sinde Fakülte diye geçiyor. Diğerleri ise Erzincan Binali Yıldırım ve Fırat Üniversitesinde Yüksekokul diye geçiyor. Aralarındaki farkları, aldıkları dersleri, iş olanaklarındaki değişikleri vs araştırdım fakat pek birşey bulamadım. Bu konu hakkında bana düşüncelerinizi söyleyebilirsiniz.

Aldıkları ders üniversitenin sitesinde yazmalı hocam. İş olanağı içinse hangi üniversite daha bilindikse network'ü daha iyidir genelde. Yüksekokul ve fakülteden mezun olduğun zaman diploma aynı fakat yüksekokulda işi daha çok pratikte öğretiyorlar fakülte de ise teoride.

Aldıkları ders üniversitenin sitesinde yazmalı hocam. İş olanağı içinse hangi üniversite daha bilindikse network'ü daha iyidir genelde. Yüksekokul ve fakülteden mezun olduğun zaman diploma aynı fakat yüksekokulda işi daha çok pratikte öğretiyorlar fakülte de ise teoride.
O zaman yüksekokul daha iyidir herhalde. Nasıl olsa bu biraz daha el işi gerektiren bir meslek. Bilgilendirme için teşekkürler.

Merhaba ben de o bölümü yazacağım Erzincan'da sıralamam 212 bin hataydan çok daha iyimiş Erzincan hocalarına da baktım çoğu Eskişehir veya erciyesten mezun gövde motordan

Arkadaşlar bu bölümü o tür okullardan yatay geçiş yapmayacaksınız tavsiye etmiyorum form 148 yetkisi yok o okulların atıştırmanızda shy 149 gerekliliklerini araştırın genelde iş verenler özellikle turkish technic form 148 belgesi olanlara öncelik sunuyor.

Arkadaşlar bu bölümü o tür okullardan yatay geçiş yapmayacaksınız tavsiye etmiyorum form 148 yetkisi yok o okulların atıştırmanızda shy 149 gerekliliklerini araştırın genelde iş verenler özellikle turkish technic form 148 belgesi olanlara öncelik sunuyor.

O yetki sadece lisans süresini kısaltıyor diye biliyorum onun dışında bir etkisi var mı bir de onaylı okul statüsünde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı