Bu değil ki etiketi lazım. Örnek:
Eki Görüntüle 658685
Ayrıca PSU yetmezse sistem kapanır. Almışken minimum 400W kaliteli bir şey alsaydın iyi olurdu. TX kötü bir marka.
Bu değil ki etiketi lazım. Örnek:
Eki Görüntüle 658685
Ayrıca PSU yetmezse sistem kapanır. Almışken minimum 400W kaliteli bir şey alsaydın iyi olurdu. TX kötü bir marka.
Mesela ne olabilir yetmez derken neye yetmez.
Güç kaynağın 300 mü 400W mı?
Eğer güç kaynağın aşağıdaki ise tam yük altında kurtarmayacaktır.
![]()
TX PowerMAX 300W 3xSATA, 2xIDE, 4pin CPU Bilgisayar Güç Kaynağı (TXPSU300S2) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Güçlü Güvenilir Sessiz ! TX PowerMAX 300W Güç Kaynağı Cep Yakmayan, Ekonomik, Stabil Güç Kaynağı TX kaliteyi ekonomik fiyata sunduğu PowerMAX serisi toplam 300W çıkış gücüne sahip güç kaynağını tasarladı. Pek çok bilgisayar kullanıcısının güç ihtiyacını rahatlıkla karşılayacak olan TX...www.teknobiyotik.com
O resmini attığın 400W ise kurtarabilir.
Ya dostum laf anlatılmıyor mu sana? Milleti ne kanser ediyorsun? At diyorlar şu PSU'nun fotoğrafını, at işte ne olacak? PSU Kapanır, patlar, yok olur, sistem patlar, sigortalar yanar, ev yanar, daha açayım mı?
Kesin cevap veremem. Eğer elinde varsa bu güç kaynağı takıp denesen daha iyi olur. Sistem boştayken yani masaüstü gibi yerlerde gezerken kapanmaz ama PUBG gibi bir oyuna girdiğinde kapanma olasılığı var. Hadi kapanmadı diyelim, en geç 1 yıla gücünden düşer o zaman kapanır. Halen almadıysan bütçeni belirt PSU önerelim.Maalesef 300 Watt.
Arkadaşlar, biri bana net açıklayabilir mi? Şimdi ben bilgisayar oynarken bilgisayar mı kapanır, ne olur yani biri yazabilir mi? Power suppley hakında pek bildiğim yok zaten.
Maalesef 300 Watt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.