2240 TL Intel i3 6098P GTX 960 Sistem Toplama

586TL'ye nasıl düştüğü hakkında fikrim yok ancak gerçekten bu fiyata değecek bir kart.

Beyler bana da bi cevap lütfen

Sinerji'de GTX 960 2GB fiyatına R9 380 4GB satılıyor. Bu indirimi kaçırmamanızı öneririm.
Sapphire R9 380 Nitro Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit (11242-13-41G)
Dün gece bu ürün indirimde 680 liraya satılıyordu. Ama şuan stokta kalmamış. Gelmesini beklerseniz tavsiyem budur. Vaktiniz yoksa R9 380 2GB modelini öneririm. GTX 960'la performansı neredeyse aynı fakat 100 lira kadar daha ucuz.

Kardeşim sen nasıl bu fpsleri alıyorsun anlamadım %90 sistem bileşeninin birinde sorun olmalı,ben bile q6600 işlemci, 4gb ddr2 ram ve r7 250 ekran kartı ile cs go da ultra ayarlarda 60-75 fps yi görüyorum..

Gtx960 kartımı vatandan 661 tl ye satın almış bulunmaktayım. İşlemciden kısmak durumunda kaldım i3 6100 alıcam heryerde bununla ilgili konu açılmış sıkıntı olmayacagını soylüyorlar dayz işlemciye yüklenen bi oyun onunda farkındayım umarım sorun yaşamayız.

Şuana kadar oynadığım hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım i3 6100 ile. ''Almayın pişman olursunuz!'' diyen arkadaşlar ya yazılımları güncel değil ya da dandik anakart veya başka bileşenlerden kısıp pc toplamıştır. İ3 6100 gayet güçlü bir işlemci uzun süre kullanmayı düşünüyorum. Artık sıkıntı çıkarmaya başladığı zaman ilerde değiştiririm. Yani kısacası gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bununla birlikte tüm sürücüleri güncel tutmaya çalışın.

Hocam ben de imzanızdaki monitörü almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ben de imzanızdaki monitörü almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır hocam gayet güzel monitör oldukça memnumum. Eye Care ve Flicker Free teknolojilerine sahip göz hiç yormuyor ve canlı bir monitör. Kısacası düşünmeden alabilirsin.

i3 6100 kullanıyorum ekran kartım yok entegre karta BIOS'dan 1GB RAM verdim csgo 100 fps kafam kulağım rahat. i3 bütçe performans işlemci çok memnunum i3 kötüleyenler neden yapıyor anlamış değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…