BalzonUrchin
Megapat
586TL'ye nasıl düştüğü hakkında fikrim yok ancak gerçekten bu fiyata değecek bir kart.
Beyler bana da bi cevap lütfen![]()
Dün gece bu ürün indirimde 680 liraya satılıyordu. Ama şuan stokta kalmamış. Gelmesini beklerseniz tavsiyem budur. Vaktiniz yoksa R9 380 2GB modelini öneririm. GTX 960'la performansı neredeyse aynı fakat 100 lira kadar daha ucuz.Sinerji'de GTX 960 2GB fiyatına R9 380 4GB satılıyor. Bu indirimi kaçırmamanızı öneririm.
Sapphire R9 380 Nitro Dual-X OC 4GB GDDR5 256Bit (11242-13-41G)
Bende i3 6098P işlemci var. Ve OC yapmak için en az o anakartı alman şart. Ve OC yapmadan birçok oyunu oynayamazsın. En fazla efektin olduğu sahnelerdeki minimum fps düşükse oyundan zevk alamazsın. CS:GO da adamları vuramıyorum 30 fps e düşüyor. Aynı şekilde Battlefield 4 te öyle. Ciddi darboğaz sorunu var i3 işlemcilerde.
Ayrıca aşağıdaki resimden i3 6100 e OC yapılınca artan FPS farkını görebilirsin. ( 6098P ile aynı performansları ).
Şuana kadar oynadığım hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım i3 6100 ile. ''Almayın pişman olursunuz!'' diyen arkadaşlar ya yazılımları güncel değil ya da dandik anakart veya başka bileşenlerden kısıp pc toplamıştır. İ3 6100 gayet güçlü bir işlemci uzun süre kullanmayı düşünüyorum.Gtx960 kartımı vatandan 661 tl ye satın almış bulunmaktayım. İşlemciden kısmak durumunda kaldım i3 6100 alıcam heryerde bununla ilgili konu açılmış sıkıntı olmayacagını soylüyorlar dayz işlemciye yüklenen bi oyun onunda farkındayım umarım sorun yaşamayız.
Hocam ben de imzanızdaki monitörü almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.Şuana kadar oynadığım hiç bir oyunda sıkıntı yaşamadım i3 6100 ile. ''Almayın pişman olursunuz!'' diyen arkadaşlar ya yazılımları güncel değil ya da dandik anakart veya başka bileşenlerden kısıp pc toplamıştır. İ3 6100 gayet güçlü bir işlemci uzun süre kullanmayı düşünüyorum.Artık sıkıntı çıkarmaya başladığı zaman ilerde değiştiririm.
Yani kısacası gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Bununla birlikte tüm sürücüleri güncel tutmaya çalışın.
![]()
Hayır hocam gayet güzel monitör oldukça memnumum.Hocam ben de imzanızdaki monitörü almayı düşünüyorum. Herhangi bir sıkıntısı var mı acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim sepetimde bekliyor.Hayır hocam gayet güzel monitör oldukça memnumum.Eye Care ve Flicker Free teknolojilerine sahip göz hiç yormuyor ve canlı bir monitör.
Kısacası düşünmeden alabilirsin.
![]()
Rica ederim.Teşekkür ederim sepetimde bekliyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.