22K sistem toplama önerisi

ibrahimmkrdg

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 haftadır işin içinden çıkamıyorum. Ekran kartı NVIDIA mi olsun AMD mi olsun karar veremiyoruz arkadaşımla. 22K bütçemiz var anakartımız ileriye dönük olsun istiyoruz en azından 4 RAM slotlu olsun. RDR GTA Witcher CoD tarzı oyunlarda 1080p yıllarca(4-5 yıl) sorunsuz oynayalım düşüncesindeyiz. RAM 32 SSD 1 TB olmasını istiyoruz. Son kez en uygun hazır sistem önerilerinize açığım.

yardım

@messinicocugu @neqetria @kino @Ken Ouchi

Arkadaşlar 2 haftadır işin içinden çıkamıyorum. Ekran kartı NVIDIA mi olsun AMD mi olsun karar veremiyoruz arkadaşımla. 22K bütçemiz var anakartımız ileriye dönük olsun istiyoruz en azından 4 RAM slotlu olsun. RDR GTA Witcher CoD tarzı oyunlarda 1080p yıllarca(4-5 yıl) sorunsuz oynayalım düşüncesindeyiz. RAM 32 SSD 1 TB olmasını istiyoruz. Son kez en uygun hazır sistem önerilerinize açığım.

yardım

@584297 @Mirza Kaplan

Son düzenleme:
Nvidia:

AMD:

Nvidia:

AMD:

5600 darboğaz yapar 1080de diyorlar

Yardım.

@584297 @Mirza Kaplan

Saf güc istiyorsan AMD
Teknoloji istiyorsan NVIDIA

5600 darboğaz yapar 1080de diyorlar.

Yapsa ne olacak en fazla 2-3 oyun. Onlarda da 200 FPS almazsın 180 FPS alırsın yetmez mi? Şahsen RX 6800'ü sistemi alır anakartı S3H yapar, kalan parayla da bir tane soğutucu eklerim 10/10 olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yapsa ne olacak en fazla 2-3 oyun. Onlarda da 200 FPS almazsın 180 FPS alırsın yetmez mi? Şahsen RX 6800'ü sistemi alır anakartı s3h yapar, kalan parayla da bir tane soğutucu eklerim 10/10 olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sogutu yerine kule tipi hava sogutucu alınabilir. Ben 17k paraya kule tipi sogutu dahil sistem topladım 3060 12 GB 12400F Gold PSU.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı