22W LCD TV monitör olarak kullanılabilir mi?

halil9666

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
22w_lcd_tv
Merhaba 1. sorum üstte yazmış olduğum model bilgisayar için monitör olarak kullanılabilir mi? 2. sorum ise monitör olarak kullanabilirsem Windows 10 işletim sistemi için güncelleme yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TV'nin tam modeli nedir? Büyük ihtimal HD Ready bir Vestel TV. Bunlar da monitör olarak kullanılabilir ama tam olarak 1080p olmadığı için görüntü çok da iyi olmaz. HD uydu alıcısı, konsol gibi cihazlarda 1080i desteği var. Bunlarda sıkıntı olmaz. Windows 10 içinse güncelemeleri yapabilirsiniz. Bu konuda monitör çok da önemli değil.

TV'nin tam modeli nedir? Büyük ihtimal HD ready bir Vestel TV. Bunlar da monitör olarak kullanılabilir ama tam olarak 1080p olmadığı için görüntü çok da iyi olmaz. HD uydu alıcısı, konsol gibi cihazlarda 1080i desteği var. Bunlarda sıkıntı olmaz. Windows 10 içinse güncelemeleri yapabilirsiniz. Bu konuda monitör çok da önemli değil.

Tam olarak anlatamamışım manuel güncelleme yükleyebilir miyim yani genel PnP monitör olarak gözüküyor birkaç video baktım, bir bilgi edinemedim fakat bir videoda monitör güncellemesini manuel olarak yapınca aygıt yöneticisinde montitör adı çıkıyordu yani kısaca manuel olarak internetten dosyasını indirip güncelleme yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım hocam. TV'lerde belki yeni nesil için olabilir ama bunlarda görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı