23.000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
23000

wupp

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba benim toplam bütçem 23000 TL. PC toplamak istiyorum fakat yeni olduğum için nasıl bir PC toplayacağımı bilmiyorum. Intel serisi olarak sadece kasa toplayacağım, yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Intel üzerinden DDR5 sistem topladım fakat DDR4 sistemde i7 işlemci alabilirsiniz. Topladığım sistemde arkadaşların atacağı sistemlerde benimkine yakın olacaktır (DDR5). Ama unutmayın ki hazır sistemde daha karlı olursunuz.

Gigabyte Z690 UD DDR5
Intel Core i5-12400F
Sapphire Pulse Radeon RX 6700 XT
XPG Lancer 16 GB 5200 MHz DDR5
PNY CS900 120 GB
SCY S3000 Pro (Tam performansını bilmiyorum o yüzden araştırıp M.2 SSD alabilirsiniz.)
Aerocool VXPlus 650W veya Gigabyte GP-P650B 650W
MSI Mag Forge 101M

Hocam Intel üzerinden DDR5 sistem topladım fakat DDR4 sistemde i7 işlemci alabilirsiniz. Topladığım sistemde arkadaşların atacağı sistemlerde benimkine yakın olacaktır (DDR5). Ama unutmayın ki hazır sistemde daha karlı olursunuz.

Gigabyte Z690 UD DDR5
Intel Core i5-12400F
PNY CS900 120 GB
SCY S3000 Pro (Tam performansını bilmiyorum o yüzden araştırıp M.2 SSD alabilirsiniz.)
MSI Mag Forge 101M
Hocam psu anladığım kadarıyla 80+bronze sertifikasına sahip değil ve arkadaş ileride uprade etmek isterse sıkıntı yaşar 750 80+ bronze çok daha iyi bir seçim olcaktı bir psu kampanyaya girmiş linkini bıraktım.
Psu:
Not: ddr5 çok daha iyi olacaktır güncellik bakımından.

Hocam psu anladığım kadarıyla 80+bronze sertifikasına sahip değil ve arkadaş ileride uprade etmek isterse sıkıntı yaşar 750 80+ bronze çok daha iyi bir seçim olcaktı bir psu kampanyaya girmiş linkini bıraktım.
Psu:
Not: ddr5 çok daha iyi olacaktır güncellik bakımından.
Teknobiyotik'in bu PSU'yu bu fiyata sattığını bilmiyordum hocam teşekkürler. SSD hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana sanki kontrolcüsü kalitesiz geldi. 1 TB SSD fiyatları uçtuğundan örnek olarak yazdım.

Teknobiyotik'in bu PSU'yu bu fiyata sattığını bilmiyordum hocam teşekkürler. SSD hakkında ne düşünüyorsunuz? Bana sanki kontrolcüsü kalitesiz geldi. 1 TB SSD fiyatları uçtuğundan örnek olarak yazdım.
Hocam forumda indirim köşesinden gördüm bunu bazı arkadaşlarda önermişti iyi bence ve 1tb ssd mantıksız 500gb kaliteli bir m2 daha mantıklı olacaktır tabi arkadaşın depolama ihtiyaçlarına göre değişir.

Gigabyte Z690 UD DDR5
Intel Core i5-12400F
PNY CS900 120 GB
MSI Mag Forge
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ben biraz daha üzerine oynama yapıp ona göre bir şey dizeceğim

Merhaba benim toplam bütçem 23000 TL. PC toplamak istiyorum fakat yeni olduğum için nasıl bir PC toplayacağımı bilmiyorum. Intel serisi olarak sadece kasa toplayacağım, yardımcı olursanız sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı