23.000TL telefon önerisi

Bütçe
23,500

Bilal.kyra

Femtopat
Daha fazla  
Ben POCO X7 Pro almayı düşünüyordum ama şebeke sorunları olduğu için vazgeçtim; X6Pro ise galiba PUBG'de 90 FPS veriyormuş 120 olmaması biraz üzdü. Yurt içi sıfır 23 bin TL'ye hangi telefonu önerirsiniz?

POCO F7 Pro tam oyun canavarı. 8gen 3 içeren telefonu bu fiyata bulunamaz. Sadece oyun içinse alınabilir. Ama oyun arka planda ise S24 FE öneririm.

İkisi de PTT AVM de ithalatçı garantili olarak var PTT'ye ne kadar güvenilir bilmiyorum çünkü gerektiğinden çok ucuza satıyorlar diğer yerlerdeki fiyatı da zaten bütçemi geçiyor
PttAvmden alma. Yurt dışı olma ihtimali var, dirençli cihazı gönderirler aman dikkat. Türkiye garantili cihaz almaya çalış, daha güvenli, sıkıntı yaşamazsın.

POCO F7 Pro tam oyun canavarı. 8gen 3 içeren telefonu bu fiyata bulunamaz. Sadece oyun içinse alınabilir. Ama oyun arka planda ise S24 FE öneririm.
F7 ile sence 8 gen 3 ü ne kadar verimli kullanabilirsin? Cihazın Geekbench testlerine bakman kendini nasil kisitladigini gormen icin yeterli. Throttle sorunlarindan bahsetmuyorum bile. Geekbench testlerine burdan bakabilirsin:

S24FE ile daha yüksek sonuçlar alıyorum:
Screenshot_20250215_004104_Geekbench 6.jpg

Ayriyeten cihazin bircok sorunu simdiden cikmaya basladi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

PttAVM'den alma. Yurt dışı olma ihtimali var, dirençli cihazı gönderirler aman dikkat.

Siz o bütçeye ne önerirsiniz çoğunlukla oyun oynuyorum kamerası orta derecede olsa da olur

Bütçemi geçiyor gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı