23.00'dan sonra internetin yavaşlaması

Ben 25Mbps download Türk Telekom var kullanıyorum CS:GO oynarken 30 40 saniyede bir 70 80 pingden 400 500 pinge kadar çıkıyor ve oyun zevkimi mahvediyor ve ben şu an Battlefield 3 indiriyorum ve sadece 900kbps hızda indiriyor ve ne kadar müşteri hizmetlerini arasam da hiçbir şey yapmıyorlar bu gidişle Turkcell'e geçeceğim sanırım.

Bende Türk telekomluyum bende de internet şu an öyke ping çok yüksek bende TurkNet'e geçeceğim galiba.
 
Merhaba arkadaşlar, başlıkta da belirttğim gibi yaklaşık bir haftadır saa 23.00'dan sonra gün içinde 30-35 Mbps aldığım internetim (TurkNet) 0-8 arasına düşüyor hatta genellikle 0-1 arasında oluyor bu hız değeri. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı? Yaşayan varsa eğer çözümü nedir? Kullandığım paket dediğim gibi genelde 30-35 arası download 4-6 arası upload veren bir paket. Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim.

Aynı paketi kullanıyoruz nasıl ki akşam oluyor internet hızım düşüyor. Yani aynı sorun bende de var ilerleyen akşam saatlerinde tekrar kendi haline geliyor. Modemden kaynaklandığını düşünüyordum ama nedense senin dediğin gibi 23.00'dan hemen hemen sonra başlıyor bu durum ve birkaç haftadır böyle maalesef.
 

Geri
Yukarı