23-29 bin TL hazır sistem önerisi

Sadece yuvarlak içine aldıklarımı yaptım.

Hocam eğer 4 5 ay sonra alacaksanız sadece RAM'i de yapabilir siniz 4 5 ay stok fan ile idare edersiniz zaten.

Sadece RAM ile 332.55 TL fazla çıkıyor.

Total'de 30.332, 55 TL.

Hocam bir de PC fiyatları düşecek diyorlar doğru mu sizce? Eğer düşerse benim ve benim gibiler için gayet iyiolur.

Bence düşmeyebilir ama farz edelim ki düştü o düşesiye kadar bu ya satıştan kaldırılır ya da 35 40'ı bulur.

Param eksik olmasa zaten bende bunu alacaktım.

Total'de 30.332, 55 TL.

Bence düşmeyebilir ama farz edelim ki düştü o düşesiye kadar bu ya satıştan kaldırılır ya da 35 40'ı bulur.

Param eksik olmasa zaten bende bunu alacaktım.

Hocam donanım arşiv dedi ama dediğiniz gibi olsun ben bunu alayım o zaman, ilginiz için teşekkür ederim hayırlı akşamlar...

Hocam donanım arşiv dedi ama dediğiniz gibi olsun ben bunu alayım o zaman, ilginiz için teşekkür ederim hayırlı akşamlar...

Biliyorum zaten ben ve benim gibiler video ya gördüğü anda tıkladı hayırlı akşamlar hayırlı olsun şimdiden.

Hocam bana önerebileceğiniz bir monitör var mı? Çoğunlukla ETS 2 ve CS2 oynuyorum bütçe 3K-4K arası olursa bana uygun olur.

Hocam bana önerebileceğiniz bir monitör var mı? Çoğunlukla ETS 2 ve CS2 oynuyorum bütçe 3K-4K arası olursa bana uygun olur.

Hocam bence onun için yeni konu açın benim önereceğim monitörden daha kaliteli bir monitör öneriler belki konuyu açınca da beni etkiklerseniz bulduğum monitörü atarım oraya.

Hocam bence onun için yeni konu açın benim önereceğim monitörden daha kaliteli bir monitör öneriler belki konuyu açınca da beni etkiklerseniz bulduğum monitörü atarım oraya.
Tamam açayım hemen.

Hocam etiketledim sizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…