23-29 bin TL hazır sistem önerisi

Hocam peki 5-6 yıl yeter mi bu PC?

Bence yeter hem 16 GB ekran kartı olması hem de DLSS 3.0 ile yeterince idare eder ama dedğim gibi alacaksanız RAM'i 32 GB çift kanal olarak yükseltin bir de güzel bir işlemci soğutucu takın derim ama önceliğiniz RAM olsun çünkü teste tek slotlu 16 GB RAM kullanılıyor.

Bence yeter hem 16 GB ekran kartı olması hem de DLSS 3.0 ile yeterince idare eder ama dedğim gibi alacaksanız RAM'i 32 GB çift kanal olarak yükseltin bir de güzel bir işlemci soğutucu takın derim ama önceliğiniz RAM olsun çünkü teste tek slotlu 16 GB RAM kullanılıyor.

Sağ olun şimdi ben bunu mu alayım yoksa sizin gönderdiğinizi mi? VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar

Hocam size tavsiyem YouTube'da 7600 ile 7500F in karşılaştırmasına bakın ona göre kara verin ama gelecekte 8 GB ekran kartı yetersiz kalacak en fazla 8 GB sizi o zamanın oyunlarını oynadığınızı varsayar isek 2 3 yıl götürür ama 16 GB rahat sizi 5 seneye yakın götürür.

Hocam size tavsiyem YouTube'da 7600 ile 7500F in karşılaştırmasına bakın ona göre kara verin ama gelecekte 8 GB ekran kartı yetersiz kalacak en fazla 8 GB sizi o zamanın oyunlarını oynadığınızı varsayar isek 2 3 yıl götürür ama 16 GB rahat sizi 5 seneye yakın götürür.

Hocam işlemcileri araştırdım 7500F daha iyiymiş o zaman ben bu sistedeki ekran kartı 16 ya çıkarıyım ne dersiniz?

Zaten RTX 4060'ın 8 GB olması herkes tarafından eleştirilmişti ilk çıktığında ve hala bazı kişiler 3060'ın 12 GB olan versiyonunu tercih ediyor.

Hocam işlemcileri araştırdım 7500F daha iyiymiş o zaman ben bu sistedeki ekran kartı 16 ya çıkarıyım ne dersiniz?

Bütçeniz yetiyorsa çıkartın onu demek aklıma gelmedi hatta onun RAM'ini 32 GB yapın ki tam performansı alın.

Hocam size zahmet şunu dediğiniz gibi özelleştirebilir misiniz ben tam anlamıyorum bu konularda hangisi gereksiz pahalı olur olmaz diye yaparsanız çok sevinirim.

Yapıp ekran görüntüsü atayım.

Hocam bunun 16 GB olan versiyonu yok ne yazık ki.

Ama isterseniz benim attığımın özelleştirmesini yapıp atabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı