Daha fazla
@Egehan Orçun o monitörün hdmi girişi yok. Bu yüzden ucuz. Fiyat/Performans değil yani. Ayriyeten benim dediğim monitörü Recep Baltaş sistem tavsiyelerinde önerdi.![]()
![]()
Benim Recep Baltaş' ın önerdiğini söylememin sebebi sadece güven vermek. Bu kadar sinirlenmene gerek yok.HDMİ yok ama DVİ var. Yani analog değil dijital sinyal alıyorsunuz. Görüntü kalitesi aynı olur. Her monitörde HDMİ olmak zorunda değil. HDMİ' in avantajı görüntü sinyali ile beraber ses sinyalinin de gönderilmesi.
Biraz daha büyük olacaktır ama inan 21.5" olan modeli bile yeterli geliyor insana. Ama ben bu monitörü aldığımda 23" olan modeli daha pahalıydı. Şimdi olsaydı kaçırmaz 23" olan modelini alırdım.
Bak bu 21.5" olan modeli. Masanın üstünde gerçekten şık duruyor. Bir de fark ettiysen yanlarında çerçeve yok. Ekrana dahil. 2. resimde dediğimi anlayabilirsin.Eki Görüntüle 137255 Eki Görüntüle 137258
İstersen daha resim paylaşabilirim.
Ha bir de şunu söyleyeyim. Ekranın jelatini mat. Karşısına geçince kendini göremiyorsun. Bir ışık vurduğu zaman soğuruyor.
Resimde öyle görünmemiş ama flaştan kaynaklı. Güneş ışığında böyle bir sorun yok (camdan monitöre vuran güneş ışığı).
Oyun oynayacaksan bunu al derim. 5 ms tepki süresi ile fazla başarılı olamazsın.
Asus VP247T 23.6" 1ms (Analog+DVI-D) Full HD Oyuncu Monitör Fiyatı
Benim Recep Baltaş' ın önerdiğini söylememin sebebi sadece güven vermek. Bu kadar sinirlenmene gerek yok.![]()
Dediğim gibi oyun oynayacaksan ms'nin düşük olmasına, özellikle fps oyunlarında monitörün hz değerinin fazla olmasına ve hdmi ya da displayport kullanmasına dikkat edeceksin. (Neden bilmiyorum ama bunu yazarken kendimi hem profesör, hem de bir cahil gibi hissettim.Çok teşekkürler hocam bunu bir düşüneceğim aklıma asus gelip duruyor
Saolun hocam, çok hoşuma gitti vallaha bu monitör, AOC ve Asus arasında kaldım şuanlık.
Hocam sizce tam olarak bir monitörde neleri göz ününde bulundurmalıyım ve buna bağlı olarak tercih etmeliyim?
Dediğim gibi oyun oynayacaksan ms'nin düşük olmasına, özellikle fps oyunlarında monitörün hz değerinin fazla olmasına ve hdmi ya da displayport kullanmasına dikkat edeceksin. (Neden bilmiyorum ama bunu yazarken kendimi hem profesör, hem de bir cahil gibi hissettim.
@Yusuf Talha. Karar onun. Dediklerinde haklısın
. Displayport önemli bak işte. Ama ekran kartında o port yoksa önemsiz
.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.