- Makaleler
- 13
McDonald's dondurma veriyor mesela, başka bildiğiniz var mı? Hepsine gidelim 
Gercekten bedava veriyor mu? Tesekkurler hocamMcDonald's dondurma veriyor mesela, başka bildiğiniz var mı? Hepsine gidelim![]()
McDonald's dondurma veriyor mesela, başka bildiğiniz var mı? Hepsine gidelim![]()
Takibe aldım hocam konuyu. Bizim sahildeki McD'de sıra olur muhtemelen.McDonald's dondurma veriyor mesela, başka bildiğiniz var mı? Hepsine gidelim![]()
Gercekten bedava veriyor mu? Tesekkurler hocam![]()
18 yaşından küçük herkes alabilir tahminimce dondurmayı. Tabii siz büyüksünüz diye hatırlıyorum 18'den.Dondurma çocuklar içinmiş. Kazık kadar olduk, alamayız artık. Konuyu görünce araştırdım ama başka yok gibi. Anca uçak bileti buldum: 23 Nisan’a Özel Çocuk Biletleri Hediye
Cok guzel de benim sehirde 1 tane var![]()
Tüm McDonald's Kampanyaları | McDonald's
Hem cebinize, hem damak tadınıza hitap eden lezzetler burada. Fırsatlarla dolu McDonald's kampanyalarını incelemek için hemen tıklayın.www.mcdonalds.com.tr
Evet.
Los Angeles'ta 1 tane mi var hocam?Cok guzel de benim sehirde 1 tane varO da uzakta.
Çocuktan saydıkları kaç yaş altı?Dondurma çocuklar içinmiş. Kazık kadar olduk, alamayız artık. Konuyu görünce araştırdım ama başka yok gibi. Anca uçak bileti buldum: 23 Nisan’a Özel Çocuk Biletleri Hediye
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.