2300-2400 Sistem Tavsiyesi

Fuxury

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar monitör dahil olmak üzere 2300 2400 lira civarı oyun için sistem toplamak istiyorum. Önerileriniz nelerdir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Topladığın sistem benimkinden daha az performans verecektir.İlk olarak taktığın tek 8 GB lık RAM hem 2x4 GB değil hem CL10 çift slotta RAM kullanmak performansı arttırır.Koyduğunuz kasanın güzel olmadığını belirteyim.Ekran kartına gelirsek MSI'ın o modeli tükendi diyor vatanda başka yerden alabilirse alabilir ama pek tavsiye etmiyorum ben 200-300 TL için.

- GTX 770, R9 290'dan daha fazla performans veriyor?

- Oyunlarda düşük CL dğeri yada çift slot kullanımı performansa etki ediyor?

- MSI'ın modeli Ankara (Söğütözü) ve Topkapı şubelerinde var. Türkiye'nin herhangi bir ilinden siparişle getirilir.

-Msi Gtx 770 Çekirdek Hızı 1150Mhz , R9 290 ise 947 Mhz Gtx 770'in Bellek hızı 7010 iken R9 290'ın 5000 Mhz bana sorarsan evet daha performanslı.
-Evet oyun için de etki edecektir CL değerinin gecikme değeri olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum.Çift slot kullanımı genel olarak performansa etki ediyor sadece oyun amaçlı toplayacak diye öyle bir sistem yapmasına gerek yok.
-Dediğim gibi 300-400 TL az bir para değil o paraya hem SSD hem de güzel bir soğutucu alabilir arkadaşımız gerekli bulmuyorum o parayı o modele.

Ekran Kartı açısından Tekila'ya , diğer iki konu içinse DarknessLord'a katılıyorum.

Bütçeyi en fazla 2500 yapabilirim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler diğer tavsiyeleride bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı