AliKeleş
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Dökümantasyon
Herkese merhaba, bütçem 2300-2400 TL arasındadır. Ben Mayıs ayı giriş seviyesi sistem tavsiyesi üzerine çok büyük bir değişiklik yapmadan bir monitör ekledim. Ortaya 2080 TL' lik bir sistem çıktı. Fakat ben bütçemin tamamını değerlendirmek istiyorum. Fakat hangi parça veya parçalarda değişiklik yapmam gerektiğini bilemedim. Çok çelişkide kaldım, kafamda oluştururken hepsi cazip geldi. Parçalar hakkında bilgimin yüksek derecede olmadığını düşünüyorum. Bu yüzden ben de işini bilen insanlara danışmak, yardım almak istedim. "Monitöre çok mu para veriyorum acaba?" diye düşündüm. "Dört tane RAM slotu olan bir anakart mı alsam?" diye düşündüm. "700-800 TL fiyatta bir ekran kartı alabililir miyim? Alırsam sistemde darboğaz olur mu?" diye düşündüm. "Ekstra soğutucu, SSD mi almalıyım?" gibi düşünceler geçti. FPS oyunlarını ciddi şekilde oynarım ve severim. Bu bütçelerle oluşturacağım sistemle GTA 5'i çalıştırabilir miyim? Hangi ayarlarda çalıştırabilirim? Bunun bilgilendirmesini de yapabilirseniz çok sevinirim.
Bütçemi en fazla 2500TL ye zorlayabilirim. O da belki. Ayrıca bir sorum var DirectX11 ile DirectX11.2 arasında nasıl bir fark var? Overclock yapmamayı düşünüyorum. Çünkü yapamayacağımı düşünüyorum. Montajını kendim yapmayı planlıyorum. Yardımlarınız, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Konuyu kilitleyebilirsiniz. Daha farklı bir sistem topladım.
Bütçemi en fazla 2500TL ye zorlayabilirim. O da belki. Ayrıca bir sorum var DirectX11 ile DirectX11.2 arasında nasıl bir fark var? Overclock yapmamayı düşünüyorum. Çünkü yapamayacağımı düşünüyorum. Montajını kendim yapmayı planlıyorum. Yardımlarınız, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Konuyu kilitleyebilirsiniz. Daha farklı bir sistem topladım.