G3258 ve R7 265 Tabanlı Sistem Toplama

Benim sana tavsiyem i3 4160 alman yönünde olur kardeşim. İntel tabanlı sistem kurman daha iyi olur.
Bütçesinin yetmediğini belirtmek isterim, 1100 TL gibi bir bütçeye 450 TL bir işlemciyi sığdırmak zor. Gidip FX-6100 alırsa DX12 ile bir artış yaşar ve i3 4160 gibi işlemcileri geçer diye düşünüyorum. Hatta O.C olan bir işlemci olduğu için ileride O.C eder ve i3 4160'a tozunu yutturur.

Tristan23 geçici bir bilgisayar olucağı için bütçeyide aşmak istemiyorum 1100tl ye bunlar max alınıcak ürünler mi ?
O halde i3 sığdıramayız bu bütçeye. 3258 li sistem toplayabilirsin. Yada ekran kartını düşük birşey alırsın.

Bütçesinin yetmediğini belirtmek isterim, 1100 TL gibi bir bütçeye 450 TL bir işlemciyi sığdırmak zor. Gidip FX-6100 alırsa DX12 ile bir artış yaşar ve i3 4160 gibi işlemcileri geçer diye düşünüyorum. Hatta O.C olan bir işlemci olduğu için ileride O.C eder ve i3 4160'a tozunu yutturur.
Bütçesinin yetmediğini biliyorum hocam zaten belirtmişim bütçeyi aşabilirsen diye.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı