2300 TL ekran kartı önerisi

Bütçe
2300 TL
4 GB bile olsa oyunlarda biraz 1050 Ti'nin aşağısında kalan bir kart ama 5-10 FPS'de çok önemli bir şey değil. En azından fiyat farkı vermeye değmez.
Buna katılıyorum, 1050 Ti ile arasında bayağı fiyat farkı mevcut ve genelde eski sayılabilen kartlar arasında bu fiyat farkını vermeyi düşünmüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki oyun testlerini inceledim, sistem GTA V, Fortnite ve Valorant için mükemmel değerler veriyor. Keza Rainbow Six Siege için de durum öyle. Zaten RDR 2 oynama gibi bir amacım yok ve render almayacağım için Ryzen serisi işlemcilere bakmadım bile. Sadece 1-2 yıl Fortnite, Valorant, GTA V gibi oyunları oynasam yeter. Bilgisayarı vereceğim akrabam zaten Roblox, Minecraft ve GTA V gibi oyunları oynamayı seviyor. Ne diyorsunuz? 10100F ve GTX 1050 alınır mı? AMD tarafına driver sorunları yüzünden, i5 6400 tarafına gereksiz pahalı olması yüzünden geçmek istemiyorum. 10100F ve anakart sadece i5 6400'ün fiyatından daha ucuza geliyor. Hatta yanına 8 GB RAM bile alınabilir 6400'ün fiyatı geçilmeden. Sisteme PSU masrafı da çıkmayacak çünkü High Power HPQ 500ST H12S modelini kullanacağım, bana çok mantıklı geldi. Düşünceleriniz nedir? OC, Render gibi işlerle pek işim yok.
@Penetrator God , @Rustin Cohle
 
Son düzenleme:
Oyun kartı değil fakat oyun performansı iyi güncel ve 2 yıl garantili. Diğer alınabilecek kartlar muhtemelen garantisiz olacak.
Garantisiz olması çok önemli değil açık konuşursam. Şimdilik 1050 ve 10100F mantıklı geldi ama Quadro tercihlerim arasında değil.
 

Geri
Yukarı