2300 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Seçtiğin ssd bildiğim ssd ise performansı gerçekten kötü. Ramı 2666 mhz yerine 2133 mhz seç, 2666 mhz de çalışmayacak.
orda önemli olan hızı değil :) 2x4 olup o fiyatta olan tek RAM oydu Sinerji'de. Ben RAM seçimlerimi her zaman 2x4 ya da 2x8 şeklinde yaparım böylece yükü 2 parçaya bölmüş olurum. Bir de ileriyi düşünmek lazım her parçayı aynı anda değil zamanla birer birer değiştirmek daha mantıklı olduğundan uzun soluklu bir RAM seçmeyi hedefledim. SSD konusunda Technopat videolarında bunu baya bir kullandılar aynı şekilde Teknoseyir de öyle, o sebeple tercihim oldu.

2300Tl limiti olan arkadaş eğer aksesuar tercihlerini değiştirir ise (mouse mesela daha makul fiyatlı ve headset hariç) cebine de oldukça güzel bir para kalır gider karnını doyurur ya da daha sessiz bir işlemci soğutucusu seçebilir. Sinerji aksesuar bakımından fakir bir site gördüğüm kadarıyla aradıklarımı bulamadım.

orda önemli olan hızı değil :) 2x4 olup o fiyatta olan tek RAM oydu Sinerji'de. Ben RAM seçimlerimi her zaman 2x4 ya da 2x8 şeklinde yaparım böylece yükü 2 parçaya bölmüş olurum. Bir de ileriyi düşünmek lazım her parçayı aynı anda değil zamanla birer birer değiştirmek daha mantıklı olduğundan uzun soluklu bir RAM seçmeyi hedefledim. SSD konusunda Technopat videolarında bunu baya bir kullandılar aynı şekilde Teknoseyir de öyle, o sebeple tercihim oldu.
Haklısın bunu düşündüğüm için alma demedim değiştirebilirsin istersen :) Bende bu ssd hakkında kötü yorumlar duydum pek bilgim yok ama kötü olduğu söyleniyordu.

:) Ben kendim için hazırlamadım ya, arkadaşın 2.300 lira limitine göre hazırladığım bir sistem bu :)

1x8 ile 2x4 arasındaki performans farkı günlük kullanım, oyunda hissedilmez kardeşim. Tek ram alıp masrafı azaltmak şu aşamada daha iyidir zira 1x8 ile 4x2 arasında 40- 45 liralık fark var.
Bütçe o kadar da düşük bir bütçe değil sonuçta, amaç bu bütçeyle en iyisini çıkarmak.. 40 lira fazla olanı seçmeme rağmen göründüğü gibi doğru aksesuarlarla parasının cebinde bile kalacağı bir sistem.

Sadece neden böyle bir seçim yaptığınızı sordum. Ayriyetten her ucuz iyi değildir sıkıntı çıkarması muhtemel.
Her ucuz iyi değil diye pahalı bir kasa almak saçma olur. O zaman F/P diye bir şey kalmaz. Aerocool markasını tercih edenlerden herhangi bir sorun duymadım. Sonuçta "Everest" değil. ;)

kardeşim neden vatan ? Adamlar ücretsiz montaj yapıyorlar ve de kazıklama falan yok adamlar o parayı hakediyor bundan emin olabilirsin
Hayır, o parayı haketmiyorlar. Montaj diğer sitelerde de yapılıyor 15-30TL arası bildiğim kadarıyla fiyatlar. Ayrıca bir arkadaş RAM almıştı oradan kırık çıkmıştı, iade edememişti çünkü aldığı yer ''Deneyip alsaydınız'' demişti. Bu bunlardan sadece bir tanesi. Birçok kişi Vatan'ın değişim süresinden şikayetçi. Bir arkadaşın da monitöründe ölü pixel sorunu vardı, sırf bu iade süresi yüzünden o monitörü kullanmayı tercih etti. Kısacası Vatan o paranın tek kuruşunu hak etmiyor, kazıklıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı