2300 TL PC toplama

tekno12

Centipat
2300 TL PC alacağım. İtopya'dan olabilir, Teknobiyotik olabilir. O fiyata oyun oynanabilecek bir PC işte. Ne öneririsiniz? Teker teker parça almayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyatta hazır PC'lerde hep dandik dandik parçalar kullanılıyor. Mutlaka sıkıntı çekeceksiniz, önermiyorum.
İkinci el al derim. Yok sıfır istiyorum diyorsan R5 2400G'li bir PC toplarsın, o da oyun deneyimi olarak ne kadar tatmin eder bilmem. İçindeki GPU GT1030'a yakın.
2500 olabilir itopyadan almayı planlıyorum kredi kart yok nakit alcam

Düşük bütçedeki hazır sistemlerde hep Powerboost tarzı dandik ürünler kullanılıyor. Bunları alan kullanıcılar da 2 gün sonra ekran kartım ısınıyor, işlemcim ısınıyor, PSU patladı, sistem yandı şikayetleriyle geliyorlar. Hala tercih etmek istiyorsanız siz bilirsiniz. Madem nakit alıyorsunuz mağazaya gidin kaliteli bileşenler seçip parça parça alın.

Teşekürler Üsküdar'a gidip alabilirim.
Düşük bütçedeki hazır sistemlerde hep powerboost tarzı dandik ürünler kullanılıyor. Bunları alan kullanıcılar da 2 gün sonra ekran kartım ısınıyor, işlemcim ısınıyor, PSU patladı, sistem yandı şikayetleriyle geliyorlar. Hala tercih etmek istiyorsanız siz bilirsiniz. Madem nakit alıyorsunuz mağazaya gidin kaliteli bileşenler seçip parça parça alın.
doğru peki nasıl bileşenler öneririsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
2.200 TL'ye böyle bir şey al, ileride de ekran kartı ekler paşa paşa kullanırsın. En azından tüm bileşenleri kaliteli. Sıkıntı çekmezsin.
Adsız.png

2300TL yapıyor, kasayı kendiniz seçersiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı