2300 TL PS4 Slim vs Xbox vs PC yükseltme

Asrın_Tek

Hectopat
Bu hafta PS4 Slim almayı düşünüyorum.
Sıfır değil de ikinci el almak çok daha mantıklı geliyor. Sonuçta gelir kaynağım yok, daha liseliyim.
Şimdi gelelim saçma sapan sorularıma 😀

Sizce şu an PS4 almak ne kadar mantıklı olabilir?
Bazıları XBox al diyor. Evet XBbox'da bayağı güzel. Fakat ben tek oyunculu da oynarım. Fakat çok oyunculu da önemlidir benim için. Zaten Battlefield, Bbattlefront, GTA 5 falan falan alırım herhalde. Bu arada battlefront II güzel mi? Bbilenler bir yazsa çok iyi olur. Xbox daha çok Amerika kıtasında ünlü, bu yüzden ping sorunları olabiliyormuş. O yüzden Xbox daha mantıksız geliyor.

Bazıları da bilgisayar al diyor. Benim zaten ortalama da olsa 6. nesil Intel i5 işlemcili bilgisayarım var. Fakat bilgisayarı yükseltmek daha mı mantıklı olur bilemedim? :)

Not: Harcama yapacağım miktar 1500-2300. Bir de daha öğrenci olduğum için pek oynamam ama hafta sonları kesin oyun oynarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 şuan için bence alınmaz. Slim model de çoğu oyunda takılmalar, kasmalar oluyor. Grafikler kısıtlanmış halde iken oluyor birde bu olay. Hele multiplayer oyunlarda "ZULÜM". Bence PS5 beklenmeli ama hevesin varsa al yani.

Bu hafta PS4 Slim almayı düşünüyorum.
Sıfır değil de ikinci el almak çok daha mantıklı geliyor. Sonuçta gelir kaynağım yok, daha liseliyim.
Şimdi gelelim saçma sapan sorularıma 😀

Sizce şu an PS4 almak ne kadar mantıklı olabilir?
Bazıları Xbox al diyor. Evet Xbbox'da bayağı güzel. Fakat ben tek oyunculu da oynarım. Fakat çok oyunculu da önemlidir benim için. Zaten Battlefield, bbattlefront, GTA 5 falan falan alırım herhalde. Bu arada battlefront II güzel mi? Bbilenler bir yazsa çok iyi olur. Xbox daha çok Amerika kıtasında ünlü, bu yüzden ping sorunları olabiliyormuş. O yüzden Xbox daha mantıksız geliyor.

Bazıları da bilgisayar al diyor. Benim zaten ortalama da olsa 6. nesil Intel i5 işlemcili bilgisayarım var. Fakat bilgisayarı yükseltmek daha mı mantıklı olur bilemedim? :)

Not: Harcama yapacağım miktar 1500-2300. bir de daha öğrenci olduğum için pek oynamam ama hafta sonları kesin oyun oynarım.

PS4'e o kadar para verilmez sırf piyasası tutu diye PS Türkiye verdi zamları gidin Xbox One X alin 2 el hem Xbox eski konsollarına 3 yıl daha destek verecek PS5 muamma sırf özel oyunlari var diye bir PS4 sıfırı 2500 TL olmaması gerek.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı