2300 TL Ryzen 3 Sistem Önerisi

lutch

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşım Ryzen 3'lü oyuncu bilgisayarı toplamak istiyor da MAX bütçesi 2300 TL, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım Ryzen 3'lü oyuncu bilgisayarı toplamak istiyor da MAX bütçesi 2300 TL, yardım edebilir misiniz?
Buyur itopyadan topladım.
23.png

Farklı sitelerden toplanarak ekran kartı GTX1050TI koyar, PSU'yu high power 500W yaparak 60TL kar. Ramide 70TL ucuza buluruz, onlada anakartı AB350 yaparız.
Yapabilirse yapsın açıkçası ben farklı sitelerden uğraşacağıma tek bir siteden vermeyi tercih ederim ama tabi uğraşırsa daha iyi olur.(y)

Yani farklı sitelerden mi verelim bu parçaların siparişini ?
Eğer site site dolaşıp hangi parça hangi sitede daha ucuz bulup toplarım dersen evet farklı sitelerden almak senin karına olur tabi ki. Ama şahsen bana böyle şeyler çok zor geldiği için benim tavsiyem tek bir siteden yapman olur. Çünkü bir sıkıntı çıktığı zaman belki sorunu çözemezsin o zaman komple kasayı yollama şansın oluyor. Ama her parçayı ayrı siteden alırsan malesef böyle şansın pek olmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı