2300 TL Sistem Toplama

mustafa7171

Kilopat
Daha fazla  
Darboğaz yapar mı ? Bu sistemi almayı düşünüyorum.
Adsız1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşın dediği gibi nedir bu g3258 sevgisi.Güzelce alın bir i3 4160 çok daha fazla performans alırsınız. Ekran kartı konusunda sapphire seçmenizi tavsiye etmem. O ekran kartı yerine GTX 960 almanız sizin faydanızadır. NVDİA yazılım olarak daha önde çünkü. Sisteminizi düzenlemenizi öneririm ;)

Ekran kartı markanı msi olarak değiştirmeni tavsiye ederim. Aynısını kullanıyorum ve gerçekten üst düzey bir soğutma ve yazılım desteği var. Nvidia takıntısına gerek yok... Gerçekten fiyatının hakkını veren bir ekran kartı.

Ekran kartı markanı msi olarak değiştirmeni tavsiye ederim. Aynısını kullanıyorum ve gerçekten üst düzey bir soğutma ve yazılım desteği var. Nvidia takıntısına gerek yok... Gerçekten fiyatının hakkını veren bir ekran kartı.
NVDİA takıntısı değil bu. NVDİA kartlar elektrik olarak çok daha tasarruflu ve yazılım olarak ta AMD'nin çok önünde. Tavsiyem GTX 960'dan yana.

Şu sistem daha iyi. Bende bu sistemi almayı planlıyorum, parçaları ayrıca Vatan Bilgisayar yorumlarından bakıp en F/P ürünü olanlarını seçtim ;

İşlemci: AMD FX8320 95W AM3+ - 550 TL - Tıklayın
RAM: GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz - 227 TL - Tıklayın
Kasa : Everest RANGE-7 Peak-650W MidT Kasa - 274 TL - Tıklayın
Hard Disk: WD 3.5" 1TB Caviar Blue Sata 3.0 7200RPM - 209 TL - Tıklayın
Ekran Kartı : Asus STRIX GTX 950 2 GB 128bit - 790 TL - Tıklayın
Anakart: Asus M5A97 LE R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ - 306 TL - Tıklayın
--------------
Son Fiyat: 2.359,02 TL.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı