2300 TL Sistem Toplama

biraz geçer ama paran varsa tavsiye ederim
Ekran Alıntısı.PNG
 
Son düzenleme:

Öncelikle 4 GB ekran kartı işinize yaramayacaktır. Onun yerine 2 gb GTX 770 modellerine bakılabilir. Fiyatı 100-140 lira daha fazladır.
 

Her ne kadar GTX770 ler arasında en ucuzlardan biri olsada nedense bu forumda pek önerilmiyor. Ancak yurt dışına bakarsak epey geniş bir kitlesi var Zotac'ın. Ancak bana soracak olursanız işlemciyi AMD 6300'e düşürüp. Msi Gtx770 Twin Frozr Gaming O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidi Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar almanız doğrultusunda.
 
Fiyat olarak 2500 tl'ye cıkabilirim gibi. Nede olsa 1 kere pc alınıyo düzgün bişey alalım.

Bende 8gb bi ram olması lazım.Ram'ı cıkartırsam sorunsuz alabilirim diye düşünüyorum.
 
Fiyat olarak 2500 tl'ye cıkabilirim gibi. Nede olsa 1 kere pc alınıyo düzgün bişey alalım.

Tabikide öyle ancak az bir para değil sonuçta bu mebla. Bu para ile aylarca geçinenler var. Herşeyi bir kenara itip ben olsam şahsen aşağıdaki sistemi alırdım. Kaldıki zaten 1 ay sonra 2000 TL'ye yakın bir sistem toplayacağım güç kaynağı ve kasa hariç aşağıdaki sistemin aynısı olucak kısmetse. Normalde kimse için uğraşmam böyle ''şunu al, bunu al'' demekle ama artık insanları doğru yönlendirmek gerek sanırım yoksa çok kararsız arkadaşlar olabiliyor ve paralarını bana kalırsa çarçur ediyorlar.

nYEY4N.png
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı