2300 TL telefon önerisi

selim0606

Centipat
Katılım
18 Aralık 2019
Mesajlar
9
Öncelikle arasında kaldıgım telefon Samsung A 50 ve Xiaomi Redmi 8 Pro oldu. Ben çok oyun oynamam, önem verdigim unsurlar malzeme kalitesi, batarya ömrü, ön kamera. Tavsiyelerinize açıgım hepsi benim için kıymetli.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çevremde telefonlarıyla çok sorun yaşayan ve servis kalitesinden dolayı sorunlarını dahi çözemeyen insanlar var. Bana gelirsek samsung s6 ile markayla tanıştım, 2. yılını doldurmadan bozuldu elimde kaldı malum telefonu bir kaç kez düşürmüştüm kullanıcı hatası deyip faturasını bana çıkardılar. Kendim tamir ettireyim dedim ana kart komple gitmiş telefon kadar fiyat çıkınca vazgeçtim. Ve daha sonra ben kötü kullanmıştım diyerek çok beğenerek s7 edge aldım almaz olaydım! Çok uzatmayacağım bir sürü sorun çıkardı 3 aylıkken 5 defa servise gitti ve sorunlarını çözemediler telefonu ithalatçı garantili uygun fiyata almıştım aldığım yer yardımcı oldu telefonu aldığım fiyatın 3 te 2 sine sattım üstüne para koyup xiaomi pocofone f1 aldım 1 yıldır kullanıyorum kafam rahat hiç sürpriz yok.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı