2300 TL'ye GTX 960 Tabanlı Sistem

@Silinen üye aslında bu sorunun net cevabı sadece alacağın bileşenlere değil , önümüzdeki yıllarda bizleri bekleyen yeniliklere de bağlı. Yenilikler derken ne demek istiyorum; oyunların kullanacağı oyun motorları ne kadar gelişir , oyun grafikleri ne kadar daha ilerler , oyunların optimizasyonları güçlenir mi , çıkacak oyunlar dx12 ile daha iyi performanslar verir mi gibi gelişmeler de sorduğun sorunun cevabını yansıtabilecek unsurlar. Günümüz oyunlarını bu sistemler ile ultra ayarlarda 40-60 FPS aralığında oynayabilirsin , bunu biliyoruz. Önümüzdeki yıllarda çıkacak oyunlar , günümüzdekilerden çok daha gelişmiş grafiklere sahip olmazsa bu gün aldığına yakın , en olmadı medium-high ayarlarda 3-4 yıl daha akıcı performansını korur diye tahmin ediyorum.
 
bizdehesapli.com güvenilirmi biraz kuşkulandım adı duyulmadığı için ?
 
bizdehesapli.com güvenilirmi biraz kuşkulandım adı duyulmadığı için ?

Buradan sistem toplayan arkadaşım var. 3-4 aydır kullanıyor sistemi bir şikayeti olmadı. "bizdehesapli.com güven" etiketiyle Google'dan biraz araştırma yapın isterseniz sonra karar verirsiniz.
 
Yanlış ! Üzerinde "H" ibaresi olan çipsetli anakartlar ile O.C yapılamaz. Anakart üreticileri sadece G3258 için özel BIOS yayınladı ve sadece G3258 işlemci O.C edilebiliyor. Yanlış bilgi vermeyelim.
 
Teşekkürler Technopat ın topladığı uygun fiyatlı oyun sistemi rehberine baktımda onu toplayabilirim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…