2300 TL'ye GTX 960 Tabanlı Sistem

@Silinen üye aslında bu sorunun net cevabı sadece alacağın bileşenlere değil , önümüzdeki yıllarda bizleri bekleyen yeniliklere de bağlı. Yenilikler derken ne demek istiyorum; oyunların kullanacağı oyun motorları ne kadar gelişir , oyun grafikleri ne kadar daha ilerler , oyunların optimizasyonları güçlenir mi , çıkacak oyunlar dx12 ile daha iyi performanslar verir mi gibi gelişmeler de sorduğun sorunun cevabını yansıtabilecek unsurlar. Günümüz oyunlarını bu sistemler ile ultra ayarlarda 40-60 FPS aralığında oynayabilirsin , bunu biliyoruz. Önümüzdeki yıllarda çıkacak oyunlar , günümüzdekilerden çok daha gelişmiş grafiklere sahip olmazsa bu gün aldığına yakın , en olmadı medium-high ayarlarda 3-4 yıl daha akıcı performansını korur diye tahmin ediyorum.
 
H81M G3258'e sağladığı overclock performansıyla da biliniyor. Duymamış olmanız garip.

Diğer forumlardan link verme imkanım olsaydı 4-5 tane örnek atardım size. Aynen bu sürümlü anakartın (H81M S2PV) overclock performanslarıyla ilgili konular mevcut aratırsanız Google'dan çıkar karşınıza.
Yanlış ! Üzerinde "H" ibaresi olan çipsetli anakartlar ile O.C yapılamaz. Anakart üreticileri sadece G3258 için özel BIOS yayınladı ve sadece G3258 işlemci O.C edilebiliyor. Yanlış bilgi vermeyelim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı