2300 TL'ye GTX 960 Tabanlı Sistem

@Silinen üye aslında bu sorunun net cevabı sadece alacağın bileşenlere değil , önümüzdeki yıllarda bizleri bekleyen yeniliklere de bağlı. Yenilikler derken ne demek istiyorum; oyunların kullanacağı oyun motorları ne kadar gelişir , oyun grafikleri ne kadar daha ilerler , oyunların optimizasyonları güçlenir mi , çıkacak oyunlar dx12 ile daha iyi performanslar verir mi gibi gelişmeler de sorduğun sorunun cevabını yansıtabilecek unsurlar. Günümüz oyunlarını bu sistemler ile ultra ayarlarda 40-60 FPS aralığında oynayabilirsin , bunu biliyoruz. Önümüzdeki yıllarda çıkacak oyunlar , günümüzdekilerden çok daha gelişmiş grafiklere sahip olmazsa bu gün aldığına yakın , en olmadı medium-high ayarlarda 3-4 yıl daha akıcı performansını korur diye tahmin ediyorum.
 
H81M G3258'e sağladığı overclock performansıyla da biliniyor. Duymamış olmanız garip.

Diğer forumlardan link verme imkanım olsaydı 4-5 tane örnek atardım size. Aynen bu sürümlü anakartın (H81M S2PV) overclock performanslarıyla ilgili konular mevcut aratırsanız Google'dan çıkar karşınıza.
Yanlış ! Üzerinde "H" ibaresi olan çipsetli anakartlar ile O.C yapılamaz. Anakart üreticileri sadece G3258 için özel BIOS yayınladı ve sadece G3258 işlemci O.C edilebiliyor. Yanlış bilgi vermeyelim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı