Galaxy Note 4 3-4 Sene Kadar Kullanılır Mı ?

Teknoloji sürekli geliştiği için ve yeni modeller üretildiği için çok uzun süre kullanılması zor. Ama o donanımda olan bir telefon en az 2 yılı çıkarır.
2 yıl mı? Kendi paranı kazandıktan sonra 5 yıl bile götürür. :) Galaxy Y cihazı 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. :)

Son düzenleme:
G3 , Z3 M8 gibi amiral modellerinde yok. 5s de var. @19456 Haklısın. Ben Note 3 ümü 4 sene kullanmayı düşünüyorum. Malum staj parasıyla aldım :)
Bende yeni telefon alıp en az 2 sene kullanmayı planlıyorum ama daha elimdekini satamadım. @Furkan Yenen benim işlemciler konusun a yanıt yazsana ben pek rom ve rootla uğraşan biri değilim.

2 yıl mı? Kendi paranı kazandıktan sonra 5 yıl bile götürür. :) Galaxy Y cihazı 5 yıl kullanmayı düşünüyorum. :)
En az 2 yıl yazıyor orda. Kullanım amacına bağlı olarak değişir. Sadece arama yapıp internete girersen, dediğini yaparsın. Ama arkadaş max. performans istiyorsa o kadar götürmez. ;)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı