Galaxy Note 4 3-4 Sene Kadar Kullanılır Mı ?

@19456 Siz o telefonu 5 yıl sorunsuz kullanabilirseniz ben 5 yıl sonra size istediğiniz telefonu alacağım.
Arama yapmak için ve sosyal medya için kullanırsan 5 yıl gider merak etme sen.

En az 2 yıl yazıyor orda. Kullanım amacına bağlı olarak değişir. Sadece arama yapıp internete girersen, dediğini yaparsın. Ama arkadaş max. performans istiyorsa o kadar götürmez. ;)
Max. performanstan kasıt nedir? Oyun performansı mı? Beni bu konuda aydınlatırsan sevinirim. Cahillik işte. :)

Son düzenleme:
4 sene sonra, piyasaki oyunları son ayarda açamazsın ama onun dışında bi problem olacağını sanmıyorum.
Zira telefonların işlem gücünün (eğer bir milat olmazsa) çok artmayacağını düşünüyorum. Yeni programlar, yeni telefonlara uygun yazılacak. Sizin donanımınız 4 sene sonra bile yeterli sayılacak bir halde olacaktır muhtemelen. Yani yeni programları da açabilmeniz lazım.
Ha 64-32 bit engeline takılır mısınız? Onu bilemem.

Zaten bir akıllı telefonun ömrü 4 sene. Sonrasında gene kullanılır ama insanı biraz sinirlendirebilir tabi. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı