2300 TL'ye Sistem Toplama

wakdsmuhamme

Kilopat
Sinerji'den böyle bir sistem topladım görüşlerinizi alayım. PUBG kaldırır mı? Kaç FPS alırım? Güzel değilse bu civara PC toplar mısınız? Fiyat 2300 TL.
Ekran Görüntüsü (37).png

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi yüksek tutup ekran kartı orta civar da olmasını istersen 1030 + İ3 8100 iyi bir tercih diye düşünüyorum. Bu iki parça yaklaşık 1000 TL civarı olacaktır. Kalan fiyata da gerekli olan parçaları tamamlayabilirsin diye düşünüyorum. Ve RAM kaç GB kullanmak istediğine bağlı olarak DDR4 kullanmanı tavsiye ederim.

Artık DDR3 PC toplanmaz. Hele de o işlemciyi artık geç. İsterseniz bütçenizi 3000 TL'ye çıkartıp hem daha performanslı hem de Upgrade'e açık bir sistem alabilirsiniz. Örnek olarak: V3-M1050TA-1202/R3 2200G/MSI GTX1050Ti 4GB AERO/8GB RAM/1TB Disk/Gaming Bilgisayar | ITOPYA Yalnız parça değiştirme bölümünden PSU'yu değiştirmeni öneririm. FSP veya Corsair'ı seçebilirsin. Ve anakart olarak da B350 olanı işaretle. Geri kalan parçalar gayet iyi.

EKRAN KARTINI 2 GB YAPRIM ANAKART VE İŞLEMCİYİ DEĞİŞTİRDİM VE RAMİ DDR4 YAPTIM ŞİMDİ OLMUŞMU
BEYLER BİRDE BUNLAR MONTAJ YAPMIYORMU

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (40).png
    Ekran Görüntüsü (40).png
    122,2 KB · Görüntüleme: 109
Burada önemli olan senin bütçen tabi ki ama bence 1050Ti değil de 1050 alırsan şimdi ileride cidden pişman olabilirsin. İhtimalin var ise kesinlikle 1050Ti 4GB versiyonunu almanı tavsiye ederim. Ama dediğim gibi senin bütçen önemli. (Sinerji'yi bilmiyorum ama İtopya'dan filen al istersen onlar yapıyor montaj.)

Burada önemli olan senin bütçen tabi ki ama bence 1050Ti değil de 1050 alırsan şimdi ileride cidden pişman olabilirsin. İhtimalin var ise kesinlikle 1050Ti 4GB versiyonunu almanı tavsiye ederim. Ama dediğim gibi senin bütçen önemli. (Sinerji'yi bilmiyorum ama İtopya'dan filen al istersen onlar yapıyor montaj.)
G4560 asus rog strix 1050ti yaptim keske dolar 4.60 gibi iken alsaydim suan 3300 tl dolar 4.70 olunca alicam 3.200 ediyor

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı