2300 TL'ye sistem toplama

4Maestro

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni sistem toplamayı amaçlıyorum bütçem 2300 TL. Bu bütçe biraz oynayabilir yapacağınız önerilere göre, oynayacağım oyunlar Dota 2, FIFA 2014, PAYDAY 2, DayZ (Bu oyun da çok önemli oyunda henüz grafikler optimize edilmedi ancak oyunu yüksek ayarlarda oynamayı umuyorum) daha bir sürü oyunum var ancak iyi performans beklediğim oyunlar bunlar. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. Toplayacağım bilgisayar oyun oynamaya yönelik olacak bu bilgiyi de göze alırsanız sevinirim. :)

Son düzenleme:
Monitör alacaksan bu sistemi alabilirsin. Hafta sonu indirimle 2500 civarına düşer.
Ekran Alıntısı.PNG

Eğer monitör almayacaksan. Ekran kartına yatır parayı önerim :
Sapphire R9 290 Tri-X Oc Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx 11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Bütçemi 2300 e çekmek zorunda kaldım bu bütçeye yeniden bi gözatarsanız sevinirim.Birde ekran kartı olarak nvidia benim genel tercihlerim arasında

Önerileriniz için teşekkürler ekran kartı konusunda ne düşünüyorsunuz amd mi nvidia mı daha iyi performans gösterir ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı