2300TL İle G4560 ve GTX 1050 Ti Sistem Toplama

fatwolfxx

Hectopat
Daha fazla  
Ben bu konularda daha yeni sayılırım açıkçası :) YouTube'da gördüğüm bir toplama tavsiyesinden biraz ondan, biraz bundan esinlenerek topladım. Bu yaz almayı düşünüyorum. Sizce nasıl olmuş? Eksiklerim varsa anlatır mısınız?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok teşekkür ediyorum mesajlarınız için.Birazdan frisby kasa ve PSU lu olarak güncelleyip atacağım.Yalnız sizce bu bilgisayar hani yüksek performans isteyen oyunlarda (battle field 1 , doom , gtaIV) gibi oyunlarda 1080p çözünürlükte ne kadar fps alır sizce?

Vatandan almani kimse onermez sanırım. Bende eskiden vatandan toplamak istiyordum ama vazgeçtim. Onun yerine assagi da linkini verdiğim hazır montajlı kasayı alabilirsiniz. Ayrıca İtopya ücretsiz olarak Bios güncellemesi + 60 Günlük Windows kuruyor. İstanbul Kadıköy de mağazaları mevcut.

https://www.itopya.com/Donanim-Arsi...TI-4GB-8GB-DDR4-1TB-HDD-Gaming-Bilgisayar-11/
Ya hocam ben avrupa yakasında oturuyorum ayrıca yazın alacağım yazın stoklarda kalır mı bilmiyorum.Eğer sen aldıysan kargoda herhangi bir sıkıntı oldu mu?Açıkçası ben korkuyorum öyle kargoda zarar görme meselelerinden de :D

Şuanda böyle oldu sistem ancak @Mert Fatih ' in linkini attığı sistemi uzun bir süredir araştırıyordum.Galiba yazın siparişini vereceğim.Teşekkür ederim mesajlarınız için iyi akşamlar :)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    52 KB · Görüntüleme: 98
Hocam çok teşekkür ediyorum mesajlarınız için.Birazdan frisby kasa ve PSU lu olarak güncelleyip atacağım.Yalnız sizce bu bilgisayar hani yüksek performans isteyen oyunlarda (battle field 1 , doom , gtaIV) gibi oyunlarda 1080p çözünürlükte ne kadar fps alır sizce?

Ya hocam ben avrupa yakasında oturuyorum ayrıca yazın alacağım yazın stoklarda kalır mı bilmiyorum.Eğer sen aldıysan kargoda herhangi bir sıkıntı oldu mu?Açıkçası ben korkuyorum öyle kargoda zarar görme meselelerinden de :D

Şuanda böyle oldu sistem ancak @Mert Fatih ' in linkini attığı sistemi uzun bir süredir araştırıyordum.Galiba yazın siparişini vereceğim.Teşekkür ederim mesajlarınız için iyi akşamlar :)
Şu frisby veya everesti bırak pcde yanar sende yanarsın. Everest veya frisby PSU'm patladı sistem gitti diye ağlayan binlerce insan var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı