Evet, öyle. 4060TI parasına bildiğin.4060 için çok pahalı değil mi?
4060 için çok pahalı değil mi?
NOVA-DUAL7700XT / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
Elimde bu iki sistem var fakat ikisinin de M.2'si ve kasası kötü özellikle kasa. Daha iyi F/P bulamadım.
Sistemlerden anlıyorum fakat bazen gözden kaçırdığım iyi sistemler oluyor ve bazı arkadaşlarda güzel tavsiyelerde bulunuyor. Onun için konu açmıştım fakat şuan piyasada çok fazla f/p sistemler yok. Youtuberlerin çıkardığı f/p kasaları beklemek daha mantıklı şuan.Özelleştirilecek ama F/P olarak en öne çıkanlar bunlar, AMD düşünüyorsa bunlar alınmalı zaten.
Bu arada Diğer arkadaşlar neden DDR4 ve 4060 Ti sistem öneriyor 30K'ya?
Ben bilgisaylardan anlamıyorum yeni yeni araştırıyorum ama piyasayı takip ediyorum.
Lütfen bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin. İnsanlar sizin yönlendirmeniz ile karar veriyor.
Zaten 23-25k arası 12400F DDR5 RTX 4060 Ti sistemler çıkıyor.
27-28K'ya en kötü 7500 RTX 4060 Ti sistem almalı F/P bekleyip.
attıklarım hariç evet dediğiniz gibi.Sistemlerden anlıyorum fakat bazen gözden kaçırdığım iyi sistemler oluyor ve bazı arkadaşlarda güzel tavsiyelerde bulunuyor. Onun için konu açmıştım fakat şuan piyasada çok fazla f/p sistemler yok. Youtuberlerin çıkardığı f/p kasaları beklemek daha mantıklı şuan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.