24'' 144 Hz vs 27'' 60 Hz

Garanti derken neyi kastediyorsunuz? Daha mı iyi daha mı kötü?
Bende BenQ alacaktim. Hatta Mecidiyeköyde Eksen e gittim sordum. Oranin yetkili servisi Asus al, bozuldugunda garanti sıkıntısı cekmezsin evden gelir alirlar dedi. BenQ da satici problemi varmis. Aldiktan sonra ürünün ne olacagi mechul.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tecnopat'ta daha önce tanıtımı yapılan bu monitörü sipariş verdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende BenQ alacaktim. Hatta Mecidiyeköyde Eksen e gittim sordum. Oranin yetkili servisi Asus al, bozuldugunda garanti sıkıntısı cekmezsin evden gelir alirlar dedi. BenQ da satici problemi varmis. Aldiktan sonra ürünün ne olacagi mechul.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klasik bakkal işte. AMD'ye de aynısını yaparlar.

144 Hz olanını alın. Yüksek yenileme hızı görüntünün çok daha akıcı olmasınız sağlar.

Edit: Monitörü almışsınız. Hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
Tecnopat'ta daha önce tanıtımı yapılan bu monitörü sipariş verdim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanırsınız inşallah...

HDMI üzerinden en fazla 120hz alabilirsiniz, 144 için DL-DVI veya DP kullanmanız gerekecek...
Ben bu kablolardan hangisini almalıyım.Daha önce TV'yi vga ve hdmı'dan dizüztüne bağlamıştım. Eğer zahmet olmassa bu kabloların birer örnek fotoğraflarını link olarak atabilir misiniz. Kablolara bakarken kayboldum resmen. :D

Sipariş ettiğiniz monitör kutusundan DL-DVI kablosu çıkıyor zaten, bu kablo ile 144hz'i çok rahat alabilirsiniz.
Yalnız monitörde hoparlör de mevcut olduğu için, HDMI veya DP kullanmanız sizi kablo karmaşasından kurtarır. Ekran kartınızın modelini bilmiyorun, eğer DP çıkışı varsa aşağıdaki kabloyu alabilirsiniz:
Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo (v1.2 2160P Altın Uçlu) Fiyatı

Sipariş ettiğiniz monitör kutusundan DL-DVI kablosu çıkıyor zaten, bu kablo ile 144hz'i çok rahat alabilirsiniz.
Yalnız monitörde hoparlör de mevcut olduğu için, HDMI veya DP kullanmanız sizi kablo karmaşasından kurtarır. Ekran kartınızın modelini bilmiyorun, eğer DP çıkışı varsa aşağıdaki kabloyu alabilirsiniz:
Dark 1.5 Metre DisplayPort Kablo (v1.2 2160P Altın Uçlu) Fiyatı
Benim dizüstü bilgisayarımda sadece hdmı ve vga girişi var. Bu durumda dl- dvı kullanamayacağım galiba. Hdmı'dan 100- 120 hz alabileceksem bana yeter.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı