En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
LG olan da güzelmiş, ilk defa gördüm onu. Diğerleri içinden XG2405.
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
LG olan da güzelmiş, ilk defa gördüm onu. O belki daha iyidir, diğerleri içinden XG2405.
www.akakce.com
LG olan da güzelmiş, ilk defa gördüm onu. Diğerleri içinden XG2405.
24G2U ile çok karşılaştırıldı bu monitör. 24G2U'ya göre eksikleri olarak DP kablosu bulunmaması, 1ms modunda parlaklığın ciddi derecede azalması ve 1ms modunda FreeSync ve G-SYNC'in kullanılmaması sayılabilir. Artısı var mı bilmiyorum.
Acer ve MSI olanın boy ayarı yok, bu ikisini direkt eledim. 24G2U ve XG2405 arasında da tasarım farkı var sadece, özellikleri aynı diye biliyorum. LG hakkında fikrim yok.
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Açıkcası Vatan Bilgisayar gibi ulaşabileceğim bir yerden almak istiyorum. Ölü piksel olaylarından dolayı, Hepsiburada ve İtopya'ya birazcık temkinli yaklaşıyorum.
Açıkçası Vatan Bilgisayar gibi ulaşabileceğim bir yerden almak istiyorum. Ölü piksel olaylarından dolayı, Hepsiburada ve İtopya'ya birazcık temkinli yaklaşıyorum.
Ölü pikselin firmayla ne alakası var? Her firmada ölü piksel çıkabilir, her monitörde ölü piksel çıkabilir de çıkmayabilir de. Ölü piksel varsa yanına yazıyorlar zaten hocam.