Upload iyi ancak download kötü. Evde 5 kişiyseniz herkes bağlanıyorsa sorun oluyor.Merhaba internet hızıma download ve upload sayılarına baktım. Download 24.64 upload 7.22 internetim iyi midir? Kötü ise Superbox gibi altyapı istemeyen bir internet önerisi var mıdır?
Merhaba internet hızıma download ve upload sayılarına baktım. Download 24.64 upload 7.22 internetim iyi midir? Kötü ise Superbox gibi altyapı istemeyen bir internet önerisi var mıdır?
Merhaba internet hızıma download ve upload sayılarına baktım. Download 24.64 upload 7.22 internetim iyi midir? Kötü ise Superbox gibi altyapı istemeyen bir internet önerisi var mıdır?
Hangi sağlayıcı olduğunu tahmin edebiliyorum.İyi yine ben 35 normalde 17 çekiyor.
Ben TurkNet kullanıyorum. İstanbul'da falan oturuyorsanız tavsiye ederim. Hayat kaliteniz artıyor o kadar diyeyim.![]()
Ortalama çok kötü değil, kullanım alanınız ne olacak?
Upload iyi ancak download kötü. Evde 5 kişiyseniz herkes bağlanıyorsa sorun oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.