Devlet istiyorum ve Kıbrıs tercih etmeyeceğim teşekkürler öneriniz için.Benim bir ilgim yok ama ODTÜ Kıbrıs Burslu İngilizce olabilir...
İletişimde kalalım hocam.Bende 24.180 yaptım şuan için ankara, yıldırım beyazıt, gazi üniversitelerine bakıyorum.
Hocam ailemin beni özel ünide okutacak durumu yok maalesef. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama en ufak sorunda karşımıza fatura falan çıkacaksa ben uzak durayım.Yaz hocam Üsküdar Üniversitesi'ni. Zaten tam burslu programını geçen sene 70k ile falan kapatmıştı diye hatırlıyorum.
Özel üniversite yazma hele Üsküdar hiç yazma dostum iyi bir sıralama yapmışsın. O sırada ben olsam EE,Makine,Tıp yazarım.İletişimde kalalım hocam.
Hocam ailemin beni özel ünide okutacak durumu yok maalesef. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama en ufak sorunda karşımıza fatura falan çıkacaksa ben uzak durayım.
Bilgisayar mühendisliği istiyorum tıp hiç istemiyorum. İlgim yıllardır bu yönde. Diğer mesleklere ilgim yok.Özel üniversite yazma hele Üsküdar hiç yazma dostum iyi bir sıralama yapmışsın. O sırada ben olsam EE,Makine,Tıp yazarım.
Bence de yazma. Bilgisayar mühendisliğini okul okumadan kendini gelistirip öğrenebilirsin diye düşünüyorum grafik tasarım gibi. Sıralamanının hakkını veren bölüme git okul dışında da Bilgisayar mühendisliği ile ilgilenebilirsin.Bilgisayar mühendisliği istiyorum tıp hiç istemiyorum. İlgim yıllardır bu yönde. Diğer mesleklere ilgim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.