24.800 sıralama ile bilgisayar mühendisliği için üniversite önerisi

Semre57

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selam, başlıkta gördüğünüz gibi bu sıralama ile gidebileceğim güzel üniversite var mı? Okuyanlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 24.180 yaptım şuan için ankara, yıldırım beyazıt, gazi üniversitelerine bakıyorum.
İletişimde kalalım hocam.

Yaz hocam Üsküdar Üniversitesi'ni. Zaten tam burslu programını geçen sene 70k ile falan kapatmıştı diye hatırlıyorum.
Hocam ailemin beni özel ünide okutacak durumu yok maalesef. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama en ufak sorunda karşımıza fatura falan çıkacaksa ben uzak durayım.

İletişimde kalalım hocam.

Hocam ailemin beni özel ünide okutacak durumu yok maalesef. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum ama en ufak sorunda karşımıza fatura falan çıkacaksa ben uzak durayım.
Özel üniversite yazma hele Üsküdar hiç yazma dostum iyi bir sıralama yapmışsın. O sırada ben olsam EE,Makine,Tıp yazarım.

Bilgisayar mühendisliği istiyorum tıp hiç istemiyorum. İlgim yıllardır bu yönde. Diğer mesleklere ilgim yok.
Bence de yazma. Bilgisayar mühendisliğini okul okumadan kendini gelistirip öğrenebilirsin diye düşünüyorum grafik tasarım gibi. Sıralamanının hakkını veren bölüme git okul dışında da Bilgisayar mühendisliği ile ilgilenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı