24 Bin TL Hazır Sistem Önerisi

Umarım bende bir gün bu sistemden kurtulabilirim :D size de şimdiden hayırlı olsun hocam.

Kurtulursunuz hocam inşallah benim aile ilk kez bütçe verdi bilgisayar için vallahi teşekkürler😅

Attığımımı geçtiniz hocam? Dışarı çıktımda kusura bakmayın görmedim😅
Sizin sistem bana bir tık pahalı geldi onu geçemedim maalesef. Size de şimdiden hayırlı olsun. Sizin önerdiğiniz sistemi sepete ekleyince bir süre sonra incehesap dan aradılar, yardıma ihtiyacınız var mı diye.

Sizin sistem bana bir tık pahalı geldi onu geçemedim maalesef. Size de şimdiden hayırlı olsun. Sizin önerdiğiniz sistemi sepete ekleyince bir süre sonra İncehesap'dan aradılar, yardıma ihtiyacınız var mı diye.

İncehesap destek olarak ve kalite olarak severim İtopya'nın yeni yıl dönümü sistemlerinden birini alacağım bende.

Bir konuda yardımınız gerekiyor, sistem elime ulaştı. Kurulumunu yaptım, şu an oradan yazıyorum. BIOS kısmında anlamadığım çok şey var. Google ile biraz aratıp birkaçı hakkında fikir sahibi oldum ama bazılarını çözemedim. Ayarlar şu şekil;

DDR5 Auto Booster - Auto
DDR5 XMP Booster - Disable
Extreme Memory Profile ( XMP) - Disable (tıklayınca XMP1 ve EXPO1 var)
High Bandwidth - Auto
Low Latency - Auto

ReSize BAR - On
CSM Support - Off

Mesela Extreme Memory Profile içinde XMP1 ve EXPO1 farkı nedir? Diğer sistemimde sadece Player1 vardı. Diğer ayarlara dokunmam gerekiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı