24 bin TL'ye RTX 4060 sistem alınır mı?

OC yapmadan da kullanılabilir ki 14600KF sıfır 8 K, 7800x3D 15 k; 7800x3D alacağıma 14600k alır işlemciye koyacağım parayı ekran kartına koyarım.
7800x3D arasında 3-4 FPS fark var.

Melese OC değil mesele H610 14700KF arasındaki komik görüntü. Sen o anakarta 14700KF alma R9 14900 al daha uyumlu olur. :D :D

Sen ileride 14400F'i yükseltmekle uğraş 4060'a dokunma zaten ki yükseltme yapılacak yer işlemci değil ekran kartı iken. Ben 7500F ile sorunsuz devam RX 7600 tatmin etmese seçenek çok zaten. B650 7500F ikilisi varken H610 14400F'de kim? 100 kişiye sorsan kaçı H610 14400F ikilisini seçer? Evet ben 4070s kullanıyorum ama yukarıdada dediğim gibi sadece ekran kartına değil sisteme bakıyorum. İleride arkadaşta RX7600 satıp 4070s yapabilir. Performansa gelince sen gidip işlemci yükselt 4060 dursun bak bakalım performans aynı mı? Gecenin bu saatinde sana anlatarak kendimi daha da yormak istemiyorum ki sürekli taksit taksit yazdığın (tek seferde değil de sürekli mesajına ekleme yaptığın için) mesajları takip etmekten uykum geliyorken. Size iyi akşamlar dilerim.

14400F 7500F'e göre daha iyiymiş :D ben iptal.

Benim için konu kapanmıştır.

Son düzenleme:
Abi fiyatı neden böyledir bir sıkıntı olmasın zahmet olmazsa bir bakar mısın hiç anlamadım İtopya pahalı bir site diye biliyorum bir de.

Anakart seçili değil. Anakart tıklayınca fiyat değişiyor. Ayrıca anakart giriş seviyesi.

Anakart seçili değil üstüne Intel anakartı seçeneği eklenmiş.

Ayrıca RAM seçili değil seçince 29-30k falan oluyor. Sistemde hata var. Boş ver onu. Başta 21k zannettimde değilmiş.

Son düzenleme:
Evet abi kusura bakma ben de fark edemedim biraz daha araştırma yapıyorum şu an ya başka forumlardan falan içime sinen bir PC bulamadım daha kendim toplama yapmayacağım orası kesin ama hazır sistem alacağım bir de uygun bir şey bulmak istiyorum çok kararsız kalırsam da gözümü kapar tıklarım bir şeye artık.

Evet abi kusura bakma ben de fark edemedim biraz daha araştırma yapıyorum şu an ya başka forumlardan falan içime sinen bir PC bulamadım daha kendim toplama yapmayacağım orası kesin ama hazır sistem alacağım bir de uygun bir şey bulmak istiyorum çok kararsız kalırsam da gözümü kapar tıklarım bir şeye artık.

İyi bir sistem görürsem konu altına yazarım. İyi geceler.

İyi tabii benchmark ve sıcaklık FPS testlerini izle anlarsın neden iyi olduğunu 7600XDEN iyi 7500F in esamesi okunmaz 14400 F in karşısında DDR4 değil ama DDR 5 olarak bak.

Gören de 7500F i 14900k sanacak :D

:D hangi keriz alacaksa alsın o 7600'lü sistemi :) kazığı ben yemeyeceğim sonuçta aklı olan zaten neyin iyi olduğunu az çok idrak edebilir attığım sistemin arkasındayım hem fiyat olarak hem alacağı performansı fazlasıyla karşılar üstüne 10 çekirdek 16 izlekli işlemci varken gidipde giriş seviye bir AM5 işlemciye para bayılmaz.

Öncelikle edebinle yaz burada keriz falan kimseye diyemezsin. Seninle fikir alışverişi ve tartışması yapmak benim hatamdı. Nereden bilebilirdim ki sana bir şey anlatmak suya yazı yazmak gibi olduğunu. Dahada sana cevap vermem.

Öncelikle edebinle yaz burada keriz falan kimseye diyemezsin. Seninle fikir alışverişi ve tartışması yapmak benim hatamdı. Nereden bilebilirdim ki sana bir şey anlatmak suya yazı yazmak gibi olduğunu. Dahada sana cevap vermem.
kendim almayacağım kullanmaycağım sistemi başkalarına önerip insanların arkamdan kulağımı çınlatmasından keyif almam adil ve doğru sistem önerisi yapmamaktan şikayet etsem haklıyım her yorumuma gülücük atıp aşağılarcasına konuşan ben değilim sensin kendini fazla kurnaz akıllı sanıyorsun ama boşsun

7500 F in 14400Fden iyi olduğu L3 önbellek dışında o da kağıt üstünde hiçbir durum yok performans açısından DDR 5 de 2 k her türlü gerisinde hem yaş olarak hem işlemci çekirdek sanal çekirdek olarak geride olan bir işlemciyi öneriyorsun ekran kartı zaten fiyasko AMD RX 7600 öneriyorsun 4060 karşısında üstelik bir de gelip burada bul bakalm DDR 5 sistem diyorsunuz attığım o 26 küsur olan sistemin çok iyi olduğunu biliyorsun sende ama sırf kendi egolarınızla insanları faiş fiyata dandik sistemlere yönlendirerek bir şey elde edebileceğinizi sanıyorsunuz o yolda devam benim vicdanım her daim rahat

Son düzenleme:
Abi bu kadar tartışmayın vallahi gerek yok ikiniz de yardım etmeye çalışıyosunuz ben kesin bir karar vermedim zaten daha ayrıca en mantıklısı indirim kovalamak gibi 7500FLI sistem de 14400FLI sistemde iyi ama hangisi indirime girerse daha iyi aslında daha uyguna geliceği için.
Ben zaten bu sistemi Max 6 7 yıl kullanacağım gerekirse komple satarım yarı fiyatına sorun olmaz yani şimdilik daha iyi FPS hangisi veriyor o daha önemli benim için ve en önemlisi hangisi daha uygun.
14400FIN ekran kartı 4060 olması büyük avantaj tabii ama 7500F de geleceğe yönelik daha iyi işlemci ölü soket muhabbetinden falan sanırım 7500FLI sistemi alırsam kasayı ve soğutucuyu yükselteceğim 7500F çok ısınıyormuş 14400FI alırsam da ekran kartı daha iyi kullanım sürem boyunca daha iyi performans verebilir ama ileride yükseltme konusunda sıkıntı yaşarım işlemciden dolayı anladığım kadarıyla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı