24 inç monitör önerisi

Rivoxile

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Daha çok rekabetçi oyunlar(CS2 gibi) için kullanılacak minimum 144 Hertz olan bir monitör arıyorum. Bütçem maksimum 5000 TL. Kullandığım dizüstü bilgisayarın DP çıkışı yok bu yüzden HDMI ile kullanacağım. Ve bazı monitörler HDMI ile 120 Hertz veriyor. Buna uygun monitör tavsiyesi verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
AOC 24G4X monitörü HDMI DP dönüştürücü ile kullanıp 180 Hertz alabilir miyim? HDMI ile kullanırsam en fazla kaç Hertz alabilirim.

AOC 24G4Xe modelini kullanıyorum HDMI ile bağlayınca 180Hz veriyor, ancak ekran kartı olarak UHD'ye bağlanıyor, bende bu yüzden Type-C to HDMI dönüştürücü ile bağlıyorum orada ise 120Hz oluyor. Durum biraz karışık. O sorunu da özel çözünürlük ekleyerek çözdüm.

1728481119263.png

AOC 24G4Xe modelini kullanıyorum HDMI ile bağlayınca 180Hz veriyor, ancak ekran kartı olarak UHD'ye bağlanıyor, bende bu yüzden Type-C to HDMI dönüştürücü ile bağlıyorum orada ise 120Hz oluyor. Durum biraz karışık. O sorunu da özel çözünürlük ekleyerek çözdüm.

Eki Görüntüle 2325558
HDMI ile bağlayınca harici ekran kartından görüntü alamıyor musunuz UHD mi oluyor sadece?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı