24 inç monitör önerisi

bugra7834

Hectopat
Daha fazla  
Monitörü FPS oyunu için kullanacağım aynı zamanda güzel grafikli olsun istiyorum. Hikayeli oyunlarda oynayacağım ama genel olarak FPS oyunu oynayacağım. Şu monitörler arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım veya aklınızda önerebileceğiniz monitör var mı? Bir de attığım monitörleri iyiden kötüye sıralar mısınız?

Monitörü FPS oyunu için kullanacağım aynı zamanda güzel grafikli olsun istiyorum. Hikayeli oyunlarda oynayacağım ama genel olarak FPS oyunu oynayacağım. Şu monitörler arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım veya aklınızda önerebileceğiniz monitör var mı? Bir de attığım monitörleri iyiden kötüye sıralar mısınız?
-24G4XE sorunlu bir ürün.
-KTC ile G25F2 aynı panele sahip ama KTC daha iyi aydınlatması var.
-24G42e ise en iyi siyah tonuna sahip panel. Dolaylı olarak en iyi görüntü onda var.

24G42e>KTC H25T7>G25F2>24G4XE(Alınmaz.)

-24G4Xe sorunlu bir ürün.
-KTC ile G25F2 aynı panele sahip ama KTC daha iyi aydınlatması var.
-24G42e ise en iyi siyah tonuna sahip panel. Dolaylı olarak en iyi görüntü onda var.

24G42e>ktc H25t7>G25F2>24G4Xe

Teşekkür ederim hocam bir de bir şey soracağım şu anki kullandığım monitör VG248Q1B bu monitörden geçersem çok fark yaratır mı?

Evet AOC 24G42e modelini sipariş ettim gelince ne kadar fark hissetiğimi deneyimimi paylaşacağım.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam bir de bir şey soracağım şu anki kullandığım monitör VG248Q1B bu monitörden geçersem çok fark yaratır mı?
Panel bilgisi yok, oyüzden birşey demesi zor. TN panel olsa bile güzel panelide olabilir ama ortalama ise farkı görürsünüz. Özellikle siyah renkler için.

24G42e modeli icin panel bilgisi nerede var ben ne kadar arastirsamda bulamadim kendimde satin aldim ama.

Monitörlerde panel bilgisi yazmaz fakat içini açıp kendimiz bu bilgiyi edinebiliriz monitör yeni çıktığı için henüz yapan olmadı o yüzden kimse bu bilgiye sahip değil.

24G42e modeli icin panel bilgisi nerede var ben ne kadar arastirsamda bulamadim kendimde satin aldim ama.

Kaynak alınan videolardan biri bu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Monitörlerde panel bilgisi yazmaz fakat içini açıp kendimiz bu bilgiyi edinebiliriz monitör yeni çıktığı için henüz yapan olmadı o yüzden kimse bu bilgiye sahip değil.
"Panel" dediğimiz zaman doğru, arkasını açıp bakılan kod olması lazım ama ağız alışkanlığı aynı zamanda test ölçümlerinde çıkan bilgilerede "Panel bilgisi" diyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı