24 Mbit internet ile 43 Mbit download yapılır mı?

Miraculin

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Ceryan Mühendisi
24mbit'e kadar TTNET fiber üyesiyim fakat oyunu indirirken böyle bir şey dikkatimi çekti, windows mu hatalı ?:)

Not; 43 değeri bir sıçrama değildi, 1-2 dakika baktım hiç 30mbit altına inmedi hatta bazen 43'de geçti.

zz.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır doğru indirme hızına bakılırsa. Ancak 24 mb internet hızın 4 mb indirme yapması şaşırttı doğrusu :).En fazla 2.5 mb ile indiriyor bildiğim kadarıyla hız baya aşmış. Genelde internet hızın 10 da 1 i kadar indirme hızına sahip olunuyor. Senin nadir aşmış hızı :).

Hata olduğunu sanmıyorum. :) Bir hız testi paylaşın dilerseniz.
Sanırım haklısınız dün internet hızım cidden o hızlardaymış, ben 10 aydan beri kulanıyorum bu paketi ve akn çok düşük sadece 35gb (3mbit düşüyor)
fakat ayda bir defa akn sınırı olmadan ve kendi hızında indirme yapabiliyordum. Ttnet roket dedikleri servis işte ( 100mbit kadar hızlandırdığını söylesede hep kendi hızımda kulanmıştım) ilk defa ttnet roket aktifken 24dü geçtiğini gördüm, hatta 22 bile geçmiyordu

Dün hatta ne geliyorsa vermişler herhalde, demekki ben aboneliğimi 50mbit çıakrsam 50mbit sağlıyamıcakmış bu hat

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı