BlueEagle
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar SNR margin değerimi düşürsem 24'e yakın bir hız alabilir miyim? Ayrıca bunu nasıl yapabilirim?
Modemim: VMG3312-B10b ZyXEL. Ayrıca Türk Telekom inatla paketimi 24 üstüne çıkartamadığı söylüyor. Aradaki farkı vermeyi kabul etmeme rağmen.
Sizde bir Keenetic modem olsa içinden geçilir o hattın ama Keenetic lazım ben o hattan şu değerler ile 75-80 almaz isem ne olayım CİMER'e yazın ekran görüntüsü alın bir olay dönüyor 28 SNR var 1 SNR 3 Mbps değer senin SNR 8 - 10 civarına çeksek çok rahat 75 paketi alırsın hadi oda olmasın 50 kesin o hat değeri bende olacak vallahi kan çıkar örnek benim alt yapım leş olduğu için SNR 4 ile 80 alıyorum modemin Keenetic Extra DSL 2112 eğer bizden yeterli cevap almadığını düşünürsen TurkNet foruma hesap kur hattını at bak sana ne diyorlar bana inatla 50 alırsın 50 üstü kaldırmaz diyorlardı saha dolabı leş bina eski olsa dahi çok rahat 75 alınıyor kendi işlerine nasıl geliyor ise öyle yapıyorlar basit matematik az hız az sorun az iş gücü şerefsizler ha burada işini doğru yapan kim varsa üstüne alınmasın.
Anladım hocam. 24 Mbps paketine geçirdikleri için ben onu tanımlamışlardır diye düşünmüştüm. Diğer mevzu içinde Türk telekom çalışanları farklı bir paket sunamadıklarını ısrarla belirttiler. Bende hem altyapı hızımın yeniden tanımlanmasını istedim dediğiniz gibi. Sadece arıza kaydı oluşturdular ve ekip yönlendireceklerini söylediler. BTK üzerinden de şikayet oluşturdum tekrar. Hayırlısı.