24 Mbps İnternet ile YouTube Kasma Sorunu

mss1905

Hectopat
Daha fazla  
TTNET 24 Mbps internet hızım olmasına rağmen Youtube'da 1080p videolarda takılma yaşıyorum. 720p'ye çekiyorum yine takılıyor. 24 Mbps hız HD videolar için yetersiz mi?

Akk'yi aşmadım. Hız testinde 23 mbps hızım çıktı. TTnet'in 100 mbps roket interneti açtığımda da takılıyordu. Ekran kartım gtx670 2gb sürücü güncel. İşlemci amd phenom ii 1090 t 3,8 ghz. Sistemim 1080p video oynatmaya yetiyor.

Youtubedan izlediğiniz her video internetiniz hızlı diye hızlı çalışacak anlamına gelmiyor. Youtube'da farklı serverlar depolama merkezleri kullanıyor her videonun size geliş hızı farklı olabiliyor bi video takılırken diğeri çatır çatır akıp gidebiliyor. Sorun sizde değil.

Zaman zaman hükümetin de yavaşlatmaları var. Bu da hızı etkiliyor olabilir. Yasak yok ama yavaşlatma var. Bence aynı şey, ha yavaşlatmışsın ha engellemişsin. Film sitelerinde de aynı sıkıntıyı yaşadım. Geçen Baba 1 filmini 720p'de izleyemedim, takılmalardan dolayı. 5 dakika dolsun diye bekliyorum. 20 dakika izliyorum tak tekrar takılıyor. Bir 5 dakika daha bekliyorum. Sonra sıkıldım kapattım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı