24 Mbps internette ping yükseliyor ve hız düşüyor

Teknolog44

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thinkpad T430 (corebooted.) i7 3720QM 16GB 1TB SSD Gentoo Linux (hardened, llvm, selinux, luks2, lvm,)
Meslek
Cybersec. (Web Pentester/Bugbounter)
Herkese merhaba. Ben internetten fazla anlamıyorum. Binada fiber altyapı var. İnternetim D-Smart'a bağlı Türk Telekom. Archer modeli 5 GHz'den verim alamıyorum 2.4 GHz daha hızlı. Anlamıyorum. İndirme hızı 3.5 MB/sn olması gerekirken 345 KB/sn düşüyor. Download, upload, ping dalgalanma her şey yerinde ama ADSL ve VDSL ne olduğunu tam olarak bilmiyorum ve abone miyim bilmiyorum mesela. Bir oyun oynarken örneğin: Among Us'ta 6 kişiden fazla girince pingimden atıyor ama testte pingim yüksek değil ya da birçok mobil oyun: C-Ops Standoff ve internette bile sorun çıkarıyor ara sıra ama internete 120 TL ödüyorum. Hak etmiyor. Bu internete bir şey yapabilir miyim? Ya da 50-60-25 TL'ye ucuz ve iyi bir internet önerebilirsiniz. Cevaplarınızı bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı