24 Mbps pakette düşük hız

Eki Görüntüle 693337
Bu da Speedtest değerleri. 20 Mbps ile başlarken 17 Mbps'ye kadar düşüp tekrar 18.55 Mbps oluyor.
Hocam Speedtest uygulamasını bilgisayarınıza indirin. İnternetteki pek stabil olmuyor. Sonuçları tekrar atın.
Wi-Fi fakat tam çekiyor, ayrıca Repeater kullanıyorum modemin yanına da gittiğimde aynı değerleri alıyorum Repeater ile.

Müşteri hizmetlerini yarın arasam mı çözebilirler mi?
Çözerler. Ki bu başlı başına bir sorun. Aynı bize anlattığınız gibi anlatırsanız Arıza kaydı oluşturup servis gönderirler evinize.

Wi-Fi fakat tam çekiyor, ayrıca Repeater kullanıyorum modemin yanına da gittiğimde aynı değerleri alıyorum Repeater ile.

Müşteri hizmetlerini yarın arasam mı çözebilirler mi?

Bir kablo ile bağlanır mısın rica etsem? 23-22 görürsen sorun yok demektir.

Bunu kablosuz bilemeyiz modeme gelen değerler komple sağlıklı olduğunu söylüyor. %100 diyebilirim sana sorun kablosuzda olmada, USB to Ethernet adaptör alıp dener misin?
Kablosuz ile kablolunun farkettireceğini pek sanmıyorum ama yarın müşteri hizmetlerini aradıktan sonra onlarda bir sorun yok derse ilk işim ya Ethernet yuvasını yaptırmak ya da dediğiniz gibi USB to Ethernet adaptörü almak olacak. Yardımınız için teşekkür ederim.
Hocam Speedtest uygulamasını bilgisayarınıza indirin. İnternetteki pek stabil olmuyor. Sonuçları tekrar atın.

Çözerler. Ki bu başlı başına bir sorun. Aynı bize anlattığınız gibi anlatırsanız Arıza kaydı oluşturup servis gönderirler evinize.
Speedtest'i kurdum ve downloada 17 ile başlamasına rağmen 0.20'yi bile gördüm, cidden sıkıntı var gibi gözüküyor.
1602013694635.png

Kablosuz ile kablolunun fark ettireceğini pek sanmıyorum ama yarın müşteri hizmetlerini aradıktan sonra onlarda bir sorun yok derse ilk işim ya Ethernet yuvasını yaptırmak ya da dediğiniz gibi USB to Ethernet adaptörü almak olacak. Yardımınız için teşekkür ederim.

Fark etmiyor mu, işte buna gülerim ben kablosuz bağlantılar kablolulara göre hiç stabil değildir. İnternet hızında dalgalanma, ping spike gibi pek çok sorunu vardır. Telefondan bağla 5 GHz var ise 5GHz olana bağlan(repeater değil modem) yoksa noraml olana bağlan diğer tüm cihazların bağlantısını kes test yaparken bir de öyle dene. Test sırasında modemin dibinde olman gerek.

Fark etmiyor mu, işte buna gülerim ben kablosuz bağlantılar kablolulara göre hiç stabil değildir. İnternet hızında dalgalanma, ping spike gibi pek çok sorunu vardır. Telefondan bağla 5 GHz var ise 5GHz olana bağlan(repeater değil modem) yoksa noraml olana bağlan diğer tüm cihazların bağlantısını kes test yaparken bir de öyle dene. Test sırasında modemin dibinde olman gerek.
16 Mbps paketim varken kablosuz 12-13 Mbps kablolu iken denediğimde de 12-13 Mbps almıştım, hiç bir fark ettirtmemişti şahsen. Modem TD-W9970 5GHz desteği yok.

16 Mbps paketim varken kablosuz 12-13 Mbps kablolu iken denediğimde de 12-13 Mbps almıştım, hiçbir fark ettirtmemişti şahsen. Modem TD-W9970 5GHz desteği yok.

Tamam 2.4 olsun ben denedim kendim, twcrübemi paylaşıyorum seninle internetim 12, 5 görürken üst kattaki odamda 12.5 tam alabiliyordum sonra 35'e yükselttim 15'e çıktı ama modemin dibinde 33.6 görüyordum.
Kablosuz ile kablolunun fark ettireceğini pek sanmıyorum ama yarın müşteri hizmetlerini aradıktan sonra onlarda bir sorun yok derse ilk işim ya Ethernet yuvasını yaptırmak ya da dediğiniz gibi USB to Ethernet adaptörü almak olacak. Yardımınız için teşekkür ederim.

Speedtest'i kurdum ve downloada 17 ile başlamasına rağmen 0.20'yi bile gördüm, cidden sıkıntı var gibi gözüküyor.
Eki Görüntüle 693354

Bu kadar dalgalanması da anormal başka modemle deneme imkanın var ise dene yok ise ekip çağır onlar baksınlar. Ama sana şunu söyleyeyim onlar gelip DSL Out'a ya telefon kablosuna alet takıp test yapacaklar modemde de görünen 24 geliyor sorun yok deyip, modem kaynaklı deyip, gidecekler.

Tamam 2.4 olsun ben denedim kendim, twcrübemi paylaşıyorum seninle internetim 12, 5 görürken üst kattaki odamda 12.5 tam alabiliyordum sonra 35'e yükselttim 15'e çıktı ama modemin dibinde 33.6 görüyordum.

Bu kadar dalgalanması da anormal başka modemle deneme imkanın var ise dene yok ise ekip çağır onlar baksınlar. Ama sana şunu söyleyeyim onlar gelip DSL Out'a ya telefon kablosuna alet takıp test yapacaklar modemde de görünen 24 geliyor sorun yok deyip, modem kaynaklı deyip, gidecekler.
Az önce aradım her şeyi anlattım ve altyapınız veya modeminize gelen değerler gayet normal dediler 22 Mbps'ye yakın bir değer görüntülüyoruz dediler ama hala 15-16 da geziyor bazen, nasıl çözebilirim ki bir sorun olmadığını söylüyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı