24 Mbps Yeterli mi?

Literary.

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlat, şu anki internetim 35 Mbps ama 300 GB kotası var. 300 GB aşılınca kesiliyor internet. Ben bunu 24 Mbps yapıp sınırsız kullanmak istiyorum. Kötü bir fikir mi?

300 GB'ı geçiyorsan sık sık, iyi bir fikir olabilir. Tabi fiyatlarını yasan, daha iyi kıyaslayabiliriz.

Fiber altyapınız var mı bence onu araştırın. Şu an ben Kablonet'e 90 TL ödüyorum. Sabahtan akşam 7'e kadar 100 Mbps, ondan sonrası için ise 24 Mbps alıyorum.

İndireceğim bir şey varsa sabahları 1-2 saate halledip akşamları rahat kafayla vakit geçiriyorum.

Şöyle bilgi vereyim yıllardır 24mbps kullanıyorum. Twitch yayınlarında 1080p60fps takılma olmadan izleyebiliyorum. Youtube'da 4K videoları da takılmadan izleyebiliyorum.(Tabi uzun test yapmadım, ama 5-10 dakika hiç sıkıntı olmamıştı.)

İndirme konusuna gelirsek aşırı iyi rakamları göremiyoruz tabiki, ben saniyede maksimum 2.8MB/S gördüm daha üstünü de göremedim.(Belki bilgisayar wifi üzerinden bağlı olduğu içindir bilemiyorum. Zaten maksimum indirme hızı 3MB/S olabiliyor.)

Ping konusu da galiba altyapıya bağlı ona bir şey diyemeyeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı