24" monitör küçük müdür?

Evet. Ama ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirip 32" 4K veya ultra-wide 5K monitör almaya bakardım. Çalışma alanı muazzam derecede artıyor çünkü.
Şu an maalesef o fiyat segmentine çıkmamın imkanı yok malum yeni laptop alacağım.
Evet. Ama ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirip 32" 4K veya ultra-wide 5K monitör almaya bakardım. Çalışma alanı muazzam derecede artıyor çünkü.
hem şöyle söyleyeyim daha bir full hd ekranın bile bakamadım

Affedersiniz. 24" mi büyük gelecektir ilk başta yoksa 27" mi?
Başta her monitör büyük gelicektir hocam. İkisi içinde konuştum. 24" kullanan adam 27" geçerse aynı şekilde onada büyük gelicektir.

Başta her monitör büyük gelicektir hocam. İkisi içinde konuştum. 24" kullanan adam 27" geçerse aynı şekilde onada büyük gelicektir.
Anladım. Çok sağ olun.
Peki 23.6" ve 24" arasındaki 1 santimlik fark sizce ekran büyüklüğü açısından çok fark eder mi? Malum araya çerçeve de giriyor.

Uzun süre laptop kullanmış biri olarak ilk aldığım monitör 24" idi. 24" olmasına rağmen büyüklüğü mest etmişti. kesinlikle 24" tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…