time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 7 Eylül 2020 #11 aerdemcel_0 dedi: Görüntü kalitesi daha iyi olsun diyorsan 24 inç seçin diyorsunuz anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirip 32" 4K veya ultra-wide 5K monitör almaya bakardım. Çalışma alanı muazzam derecede artıyor çünkü.
aerdemcel_0 dedi: Görüntü kalitesi daha iyi olsun diyorsan 24 inç seçin diyorsunuz anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirip 32" 4K veya ultra-wide 5K monitör almaya bakardım. Çalışma alanı muazzam derecede artıyor çünkü.
A aerdemcel_0 Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #12 Blacksidemre dedi: 15 inç laptop bana büyük geliyor. 24 inç hayli büyük bir değer. Genişletmek için tıkla...
Blacksidemre dedi: 15 inç laptop bana büyük geliyor. 24 inç hayli büyük bir değer. Genişletmek için tıkla...
A ahmet dereli Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 5 7 Eylül 2020 #13 24 ideal bence 27 bir cok oyunda sıkıntı yaratabilir.
A aerdemcel_0 Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #14 time to abandon ship dedi: Evet. Ama ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirip 32" 4K veya ultra-wide 5K monitör almaya bakardım. Çalışma alanı muazzam derecede artıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Şu an maalesef o fiyat segmentine çıkmamın imkanı yok malum yeni laptop alacağım. time to abandon ship dedi: Evet. Ama ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirip 32" 4K veya ultra-wide 5K monitör almaya bakardım. Çalışma alanı muazzam derecede artıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... hem şöyle söyleyeyim daha bir full hd ekranın bile bakamadım
time to abandon ship dedi: Evet. Ama ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirip 32" 4K veya ultra-wide 5K monitör almaya bakardım. Çalışma alanı muazzam derecede artıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Şu an maalesef o fiyat segmentine çıkmamın imkanı yok malum yeni laptop alacağım. time to abandon ship dedi: Evet. Ama ben sizin yerinizde olsam parayı biriktirip 32" 4K veya ultra-wide 5K monitör almaya bakardım. Çalışma alanı muazzam derecede artıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... hem şöyle söyleyeyim daha bir full hd ekranın bile bakamadım
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 7 Eylül 2020 #15 24" uygun olucaktır. 27" 2K ve üzeri için önerilir. Başta büyük gelir, 1 hafta sonra alışırsınız.
A aerdemcel_0 Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #16 Monolova dedi: 24" uygun olucaktır. 27" 2K ve üzeri için önerilir. Başta büyük gelir, 1 hafta sonra alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz. 24" mi büyük gelecektir ilk başta yoksa 27" mi?
Monolova dedi: 24" uygun olucaktır. 27" 2K ve üzeri için önerilir. Başta büyük gelir, 1 hafta sonra alışırsınız. Genişletmek için tıkla... Affedersiniz. 24" mi büyük gelecektir ilk başta yoksa 27" mi?
Monolova Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Nisan 2015 Mesajlar 2.721 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer 4 duvar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi sistemleri ve teknolojileri uzmanı 7 Eylül 2020 #17 aerdemcel_0 dedi: Affedersiniz. 24" mi büyük gelecektir ilk başta yoksa 27" mi? Genişletmek için tıkla... Başta her monitör büyük gelicektir hocam. İkisi içinde konuştum. 24" kullanan adam 27" geçerse aynı şekilde onada büyük gelicektir.
aerdemcel_0 dedi: Affedersiniz. 24" mi büyük gelecektir ilk başta yoksa 27" mi? Genişletmek için tıkla... Başta her monitör büyük gelicektir hocam. İkisi içinde konuştum. 24" kullanan adam 27" geçerse aynı şekilde onada büyük gelicektir.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.660 Makaleler 21 Çözümler 97 7 Eylül 2020 #18 İdare eder.
A aerdemcel_0 Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 181 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #19 Monolova dedi: Başta her monitör büyük gelicektir hocam. İkisi içinde konuştum. 24" kullanan adam 27" geçerse aynı şekilde onada büyük gelicektir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok sağ olun. Peki 23.6" ve 24" arasındaki 1 santimlik fark sizce ekran büyüklüğü açısından çok fark eder mi? Malum araya çerçeve de giriyor.
Monolova dedi: Başta her monitör büyük gelicektir hocam. İkisi içinde konuştum. 24" kullanan adam 27" geçerse aynı şekilde onada büyük gelicektir. Genişletmek için tıkla... Anladım. Çok sağ olun. Peki 23.6" ve 24" arasındaki 1 santimlik fark sizce ekran büyüklüğü açısından çok fark eder mi? Malum araya çerçeve de giriyor.
regedya Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 575 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #20 Uzun süre laptop kullanmış biri olarak ilk aldığım monitör 24" idi. 24" olmasına rağmen büyüklüğü mest etmişti. kesinlikle 24" tavsiye ederim
Uzun süre laptop kullanmış biri olarak ilk aldığım monitör 24" idi. 24" olmasına rağmen büyüklüğü mest etmişti. kesinlikle 24" tavsiye ederim