24" monitör küçük müdür?

Kullanacağınız masa da önemli bir faktör. 24" genel olarak idealdir. 27" biraz fazla büyük olabilir 1080p için. Piksel sayarsınız demek çok yanlış bir tabir olmaz sanırım.

Film izlemek için 27" dediniz ama bazı arkadaşlar 27" için 1080P kalitesiz görüntü sunuyor demişler. Bu konu hakkında düşünceleriniz neler?
Dostum ben de senin gibi bu şekilde yorumları çok okudum. Şu anda evimde aoc 27G2U kullanıyorum. Ekran kartım da (1050ti gamingx) ekrana uzaklığım da 80 cm falan. Ne pixel görüyorum ne de kötü bir görüntü... Ha belki benim gözlerde sorun vardır, diğer arkadaşların gördüklerini göremiyorumdur onu bilemem. Ama şu da bir gerçek 2k monitör tabiki 1080p monitöre göre daha kaliteli görüntü verir.
Yine de 1080p monitöre kalitesi görüntü veriyor deyip gömmek ne kadar doğru olur bilemem.
Bunu diyen arkadaşlar 2k monitöre alışıp ondan sonra 1080p monitör kullananlardır bence.
Sonuç olarak benim deneyimim olumlu ve gayet de memnunum.
Oyun oynayacaksan 24 inc film falan izleyeceksen 27 inc al bence, benim fikrim bu.

Dostum ben de senin gibi bu şekilde yorumları çok okudum. Şu anda evimde aoc 27G2U kullanıyorum. Ekran kartım da (1050ti gamingx) ekrana uzaklığım da 80 cm falan. Ne pixel görüyorum ne de kötü bir görüntü... Ha belki benim gözlerde sorun vardır, diğer arkadaşların gördüklerini göremiyorumdur onu bilemem. Ama şu da bir gerçek 2k monitör tabiki 1080p monitöre göre daha kaliteli görüntü verir.
Yine de 1080p monitöre kalitesi görüntü veriyor deyip gömmek ne kadar doğru olur bilemem.
Bunu diyen arkadaşlar 2k monitöre alışıp ondan sonra 1080p monitör kullananlardır bence.
Sonuç olarak benim deneyimim olumlu ve gayet de memnunum.
Oyun oynayacaksan 24 inc film falan izleyeceksen 27 inc al bence, benim fikrim bu.
Sağ olun. Ben dün siparişimi verdim 24 inç bir monitör için. Ama düşünceleriniz çok değerliydi tekrardan sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı