klavyesulukpeçete
Hectopat
Anakart 24 pinli bende 18 pinli PSU var bunun yüzünden PC çalışmıyor. Ne yapmalıyım PSU değiştirmekten başka? Bunun 18 pinliden 24 pinliye çeviricisi var mı?
Varsa bile anakarta zarar verebilir. Yeni PSU almanız en iyi yöntem olur.Yeni psu almak zorunda mıyım bunun çoğaltıcısı yok mudur?
Anakart 24 pinli bende 18 pinli PSU var bunun yüzünden PC çalışmıyor. Ne yapmalıyım PSU değiştirmekten başka? Bunun 18 pinliden 24 pinliye çeviricisi var mı?
Ya bana kalsa bende alacağım ama en azından yaz tatiline kadar idare edemez miyim?18 pin PSU'nun Watt değeri ve enerjiyi stabil iletmesi de sorun olacağından çevirici vs. önermiyorum en sağlıklı yöntem yenisini almak olacaktır.
Ya bana kalsa bende alacağım ama en azından yaz tatiline kadar idare edemez miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.